vineri , 14 mai 2021

Deschiderea stagiunii estivale a Teatrului Masca: trei premiere spectaculoase

masca

Seria de premiere din cadrul stagiunii exterioare 2016, care a debutat cu „Arca lui Lenin”, va continua săptămâna aceasta cu alte trei spectacole: „Iedera”, „We’ll Love Will” și „A fost odată ca niciodată”.

„Teatrul Masca va invită să asistați la un maraton cultural inedit. Trei noi premiere, realizate în tehnica statuii vivate, trei momente artistice care vor purta publicul prin farmecul deosebit al muzicii până în lumea basmelor. Vă așteptăm să ne însoțiti într-o lume aparte, incitantă și atractivă!”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

„Iedera” va avea premiera joi, 12 mai, de la ora 19.00, pe esplanada Cercului Militar Național, și va reuni o multitudine de mijloace de expresie: mers pe catalige, mânuire marionete, percuție de înaltă performanță, dans, mânuire de baloane uriașe de sapun. Muzica tiroleză, polca și valsul vor inveseli spectatorii și vor transforma spectacolul într-un moment interactiv.

„We’ ll Love Will” va avea premiera vineri, 13 mai, de la ora 19.00, în Parcul Crângași, și va aduce în fața publicului spectator o selecție de sonete ale lui Shakespeare. Studenții Facultății de Arte a Unversității „Hyperion” din București iși propun să arate spectatorilor capacitățile profesionale ale tinerilor actori, rostirea impecabilă, dezvoltarea unor caractere puternice, precum și mijloacele de expresie pe care aceștia le-au dobândit de-a lungul anilor de studiu.

„A fost odată ca niciodată”, cea de-a treia premieră ce va fi jucată în Parcul Cișmigiu, sâmbătă, 14 mai, de la ora 19.00, este un periplu senzațional în lumea basmelor nemuritoare realizate în tehnica living statues. „Decorul și costumele sugerează o lume a jucăriilor de lemen, tehnica excepțională a actorilor fascinează, miracolul intrării în basm este instantaneu. A fost odată ca niciodată, un spectacol nemuritor ca și basmele pe care vi le propune!”, spune Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Detalii pe www.masca.ro.

Intrarea publicului este gratuita.

Semnat de ,

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus