luni , 2 octombrie 2023

Diddy: „Nici măcar nu-mi place caviarul. Viața mea e destul de normală”

diddy

Deține un imperiu financiar de sute de milioane de dolari, dar spune că viața sa nu reprezintă un șir nesfârșit de capricii, ci este „destul de normală”. Rapperul Diddy susține că imaginea sa creează preconcepții în rândul publicului său, care își imaginează despre el lucruri exagerate.

Într-un interviu pentru Los Angeles Confidential, Diddy a vorbit despre stilul său de viață, care, spune el, nu este unul extrem de luxos. „Îmi plac lucrurile frumoase, dar viața mea e destul de normală. Oamenii se gândesc: Oh, Diddy probabil aleargă în jurul conacului său, înghițind caviar cu lingura. Mie nici măcar nu-mi place caviarul”, spune Diddy, pe numele său real Sean Combs.

Rapperul, care a crescut într-o casă modestă din cartierul new-yorkez Harlem, are o avere estimată la 550 de milioane de dolari. Diddy are cinci copii cu trei femei diferite, despre care spune că îl ajută să rămână permanent conectat la realitatea cotidiană. „Mulți oameni îmi spun da, recunosc. Dar sunt binecuvântat de faptul că mamele copiilor mei adoră să-mi spună adevărul. Nu mă lasă să scap nepedepsit pentru nimic!”, a dezvăluit artistul. „Nu-mi cer scuze pentru ceea ce am. Mai ales în această perioadă economică, e o realizare să ai succes financiar. Dacă o parte din el îl folosești pentru a-ți răsfăța copiii, e în regulă, atâta vreme cât apreciază ceea ce au”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *