luni , 26 octombrie 2020

Din 15 martie, în cinema: Gérard Depardieu este „Condamnat la viaţă”

La 12 ani, Bogdan Iancu avea deja o experienţă cinematografică în spate – comedia Ho Ho Ho, unde a jucat alături de Ştefan Bănică Jr.

Pe platourile lui „Condamnat la viață”, Bogdan a învăţat că filmul nu e întotdeauna o joacă: „La filmul acesta am învăţat că trebuie să fii şi serios atunci când filmezi, nu numai glumeţ. La celălalt, nu a trebuit să fiu foarte atent pe partea tehnică, dar aici trebuia să fiu atent la semne, să nu depăşesc cadrul şi multe altele. Dar m-am descurcat, pot să zic”, povesteşte Bogdan.

Regizorul Dreyer, care a filmat mult cu actori copii (Thalassa, Thalassa 1997), a ştiut cel mai bine cum să-l impulsioneze pe interpretul lui Alex, prietenul lui Ipu şi cel prin ochii căruia se derulează întreaga poveste. În plus, mama lui Bogdan Iancu l-a însoţit mereu pe băiat la filmări.

„Filmările de noapte au fost mai dificile, pentru că mi-era foarte somn. Cea mai solicitantă a fost cea de final. A trebuit să arăt foarte multe emoţie şi să fiu foarte convingător cu Ipu care vrea să facă un gest tragic. Dar a ieşit bine, m-am uitat la video assist şi mi-a plăcut”, spune micul actor.

În 6 săptămâni de filmare, a avut timp să-i studieze şi să se împrietenească cu cei doi mari actori, despre care a tras şi o concluzie: „Harvey Keitel şi Gérard Depardieu mi s-au părut extraordinari. Dar sunt două firi foarte diferite: Harvey este muncitor, studios, nu că Depardieu n-ar fi, dar el face mai multe glume”.

Pe tînărul actor Bogdan Iancu veţi avea ocazia să-l mai vedeţi în curînd în filmul Omega Rose, aflat actualmente în post-producţie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus