duminică , 25 iulie 2021

„Dineu cu proști” și „Egoistul”, în două reprezentații, la Palatul Naţional al Copiilor

Dineu cu prosti

Stagiunea de toamnă se reia cu câte două reprezentaţii ale unora dintre cele mai îndrăgite spectacole ale momentului: „Dineu cu proști” și „Egoistul”se vor juca pe 5 şi 6, respectiv 7 şi 8 septembrie, în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor.

Pe 5 si 6 septembrie, sunteţi invitaţi la Palatul Naţional al Copiilor la un festin artistic. Vă aşteaptă o distribuţie fabuloasă, în „Dineu cu proști”. În luminile rampei îi veţi admira pe: HORAŢIU MĂLĂELE,  ION CARAMITRU, MEDEEA MARINESCU, ALEXANDRU BINDEA, COSTINA CIUCIULICĂ, TEODORA MAREŞ, DORIN ANDONE, TOMI CRISTIN şi ALEXANDRU GEORGESCU. Bilete găsiți la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe startickets.ro și bilete.ro.

Apoi, Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor va găzdui un spectacol de colecţie. Pe 7 şi 8 septembrie vă aşteaptă întâlnirea cu RADU BELIGAN, în piesa „Egoistul”. În distribuție: RADU BELIGAN, ADRIANA TRANDAFIR, DAMIAN CRÂȘMARU, TOMI CRISTIN, RODICA IONESCU, MIHAI NICULESCU, LAMIA BELIGAN, ILEANA OLTEANU, MEDEEA MARINESCU,  CESONIA POSTELNICU şi  SILVIU BIRIȘ.
Bilete puteți cumpăra la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe startickets.ro și bilete.ro.

Pe 14 septembrie se schimbă sala, dar nu şi registrul: inegalabilul duel teatral „Caramitru – Mălăele, câte-n lună și în stele” va avea loc la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi schimburile iscusite de replici se împletesc cu acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Național şi online, pe startickets.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro şi biletoo.ro.

Luna se încheie cu „Maytreyi”, tulburătoarea poveste de dragoste a lui MIRCEA ELIADE, pusă în scenă de CHRIS SIMION, pe 28 septembrie, la Palatul Naţional al Copiilor. Îi veţi aplauda pe pe MAIA MORGENSTERN, AILYIN CADÂR, VLAD ZAMFIRESCU, DORU ANA şi ANCA SIGARTĂU într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul lumii orientale şi străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generaţii întregi.  Bilete găsiți la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe startickets.ro și bilete.ro.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus