duminică , 24 septembrie 2023

Direcţia 5 Simphony: concert extraordinar la Sala Palatului

Directia 5 TE IUBESC

Direcţia 5 prezintă concertul extraordinar Direcţia 5 Simphony, TE IUBESC, care va fi susţinut pe 20 noiembrie la Sala Palatului, împreună cu Orchestra Simfonică Bucureşti, eveniment în cadrul căruia trupa va lansa şi următorul său album.

„Ne dăm întâlnire pe 20 noiembrie cu instrumentiştii din Orchestra Simfonică Bucureşti pentru a crea o atmosferă emoţionantă pe frontiera muzicii clasice cu muzică pop rock, ceva nou pentru noi şi pentru publicul nostru. Îi invităm pe oameni pe 20 noiembrie într-o lume nebănuit de frumoasă, în care direcţia 5 promite că nu va fi pierdere de timp”, declară Marian Ionescu.

Muzica Direcţia 5 este generată de dragostea dintre un băiat şi o fată cu toate etapele prin care trece ea. Aceasta va putea fi ascultată pe acorduri noi doar la concertul de la Sala Palatului. „Cred că această întâlnire pe care o dăm cu sonoritatea unei orchestre simfonice era cumva previzibilă şi publicul nostru o aştepta. Ne-a venit ideea de a colabora cu Orchestra Simfonică Bucureşti într-o zi fericită în care ne-am gândit… De ce nu? Să ducem rafinamentul până la capăt. Repertoriul pentru seara din 20 noiembrie este ales cu grijă, astfel încât să putem traversa momente importante de demult, din anul 1991 până în 2015”, adaugă Marian Ionescu.

La spectacolul susţinut la Sala Palatului pe 20 noiembrie, Direcţia 5 va lansa şi următorul lor album intitulat „TE IUBESC”. „Noi comentăm albumul ca fiind o reuşită şi, da, de 10 ori ne place mult ce am reuşit să înregistrăm în intervalul 2014- 2015. Este cum nu se poate mai bine şi vă invităm să ascultaţi discul”, spune liderul trupei Direcţia 5.

În perioada 24 iulie – 7 august, organizatorii evenimentului, Vreau Bilet, oferă celor care cumpără două bilete VIP la concertul Direcţia 5 Symphony, „TE IUBESC” un album de succes al trupei. Biletele se pot cumpăra de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achiziţionate şi în patru rate, fără dobândă, cu cardul Avantaj. Preţul biletelor este:

Vip: 160 lei
Categoria 1: 130 lei
Categoria 2: 100 lei
Categoria 3: 80 lei
Categoria 4: 60 lei

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *