marți , 5 decembrie 2023

Disperarea după frumusețe: cum se pregătesc vedetele pentru premiile Oscar

MainOscar

Lipitori, excremente de pasăre, fierturi din testicule de taur și injecții cu sânge uman. Sunt doar câteva dintre cele mai bizare metode de înfrumusețare la care starurile apelează înaintea unui eveniment important, așa cum este ceremonia de decernare a premiilor Academiei Americane de Film.

Gala premiilor Oscar este și o veritabilă paradă a modei, nu doar cel mai important eveniment cinematografic de pe planetă. Vedetele își pregătesc din timp ținutele, realizate de mari case de modă, și pășesc apoi într-o binevenită ploaie de blițuri, în ochiul publicului. Dar, cum Coco Chanel spunea că „dacă nu poți vedea femeia, rochia nu există”, actrițele de la Hollywood se îngrijesc mai întâi de frumusețea lor, și-abia apoi de veșminte. Iar metodele la care apelează pentru a-și împrospăta aspectul fizic sunt, multe dintre ele, demne de o cauză mai bună.

Demi Moore, de exemplu, a povestit într-o emisiune TV că practică deseori terapia cu lipitori. Aceasta ar avea rol de detoxifiere și ar stimula procesul de ardere a grăsimilor, deși actriței, dimpotrivă, i-ar prinde bine o încetinire de metabolism. De cealaltă parte, Gwyneth Paltrow a mărturisit că își aplică în mod constant „ventuze”, pentru reenergizarea organismului. Angelina Jolie a povestit și ea că fiii săi își fac pedichiura cu ajutorul unor peștișori care mănâncă pielea moartă din jurul unghiilor, iar Simon Cowel, cunoscut impresar britanic, a spus că poartă permament asupra sa doze de oxigen, pe care le inhalează pentru a-și menține tinerețea.

Liftingul facial de tip „vampir” are efect antirid garantat

Anul acesta, câteva invenții noi au reușit să cucerească suflarea feminină de la Hollywood, care-și dorește, în unanimitate, să strălucească pe covorul ce se va așterne la Dolby Theater din Hollywood, California. La modă acum este liftingul facial de tip „vampir”, în care serurile sunt înlocuite cu sângele clientului. Chirurgul plastician Paul Nassif, specialist în această operațiune, explică faptul că pacientului i se extrage aproximativ o eprubetă de sânge, din care sunt izolate anumite componente şi care este ulterior amestecat cu un anumit ser şi injectat înapoi în pielea afectată de riduri.

Pentru cei care se tem de liftingul tip „vampir”, există varianta mult mai comodă a tratamentului Geisha Facial, care se practică la Shizuka New York Day Spa din Manhattan. Timp de o oră, pe faţa pacientului se aplică praf de excremente de privighetoare. Găinaţul este importat direct din Japonia, iar proprietarul salonului, Shizuka Bernstein, spune că acestea conţin enzime naturale care exfoliază pielea.

Geisha Facial cu excremente de privighetoare

Nici părul nu trebuie neglijat în fața unui eveniment atât de important cum este seara Oscarurilor. Fiertura de testicule de taur, care se folosea în vremuri străvechi în Persia şi despre care se spune că întăreşte şi regenerează firul de păr, este disponibilă acum într-un salon celebru din Santa Monica.

Din categoria extravaganțelor cuminți, față de cele de mai sus, face parte lacul de unghii negru de la Azature, care are în compoziţie diamante minuscule. Despre acestea se spune că ar conferi „o strălucire tridimensională”, așa că nu ne e greu să înțelegem de ce o singură sticluţă cu astfel de lac de unghii costă 250.000 de dolari, la magazinul londonez Selfridges.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *