duminică , 24 septembrie 2023

„Doi somnambuli”: trupa Vunk a lansat astăzi clipul piesei – VIDEO

vunk2

Trupa VUNK a lansat azi un nou videoclip, pentru piesa Doi somnambuli”. Clipul a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia videoclipului a fost implicat şi Vali Bărbulescu.

Piesa este inspirată dintr-o întâmplare reală, că majoritatea cântecelor trupei VUNK, iar mesajul este unul simplu, spus încă de la început videoclipului: „Dragostea e oarbă, o spun oamenii. Dragostea e mută, ne-o arată animalele. Arată că iubeşti fără să spui niciun cuvânt”.

Clipul spune o poveste de dragoste între doi golden retrieveri, Benelli şi Maverick, câini antrenaţi pentru apariţiile în filme, dar şi pentru a lucra alături de copiii care suferă de autism. „Ca şi la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce priveşte abordarea unui videoclip pe piaţa românească, ne-am propus pentru Doi somnambuli un concept cu totul nou, o poveste specială, construită de două echipe de producţie de pe două continente. Suntem nişte visători, dar ne place la nebunie asta”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *