duminică , 13 iunie 2021

Doru Bem și Oreste Teodorescu reiau Tabăra de Alchimie Spirituală, la Vama Veche

Oreste

Tabăra de Alchimie Spirituală Vama Veche își deschide porțile și în anul 2014! Doru Bem și Oreste Teodorescu merg mai departe, alături de cursanții lor începători, avansați și masteranzi, pe acest Cal de Lemn al lui 2014,  potolindu-și setea, la malul mării, cu meditaţii, antrenamente fizice și cursuri de cunoaştere.

Energetica corpului uman, numerologie, astrologie, cristaloterapie, protecţie energetică, cei patru stâlpi ai destinului, dansuri tribalice, terapie prin râs, Qi Gong, iniţieri în diferite sisteme şi multă voie bună! Astfel sunt așteptați  cursanții la Tabăra de Alchimie Spirituală, care se vor aduna într-un loc minunat, intim, cu căsuțe din lemn, într-o curte cu iarbă verde și vatră pentru focul de seară. „Soarele, marea, sarea mării, ionii aerului, nisipul, locul special, băile de răsărit şi apus, toate ne purifică şi ne alimentează fiinţa cu energii curate, luminoase. Este momentul unei recalibrări energetice şi a unei tonifieri mentale. Cei din interiorul taberei pot avea acces la consultații astrologice și numerologice, astfel încât cunoașterea să se îmbogățească, iar alături de cursuri și inițeri să putem întregi răspunsul întrebării Cine sunt eu, încotro mă îndrept si de ce ma aflu aici?”, spune Doru Bem, unul dintre organizatori.

Tabăra dedicată începătorilor este cuprinsă din trei grupe, cea pentru avansați – din două grupe, iar masteranzii se vor strânge într-o grupă. Cele de avansați și master sunt dedicate participanților la cusurile de începători sau avansați în anii trecuți.

DoruBem„Tărâmul Taberei ne oferă și loc de chindie pentru joi seară, când toți cei prezenți vor petrece în jurul focului de tabără și își vor pune dorințe ce vor zbura către cer, odată ce-au fost scrise. Ceaunul făcut pe vatră nu va lipsi nici el, cât și înmânarea amintirilor, a diplomelor. Vă aşteptăm să împlinim butada Cunoaşte-te pe tine însuţi şi vei cunoaşte întreg  universul!”, ne mai îndeamnă Doru Bem.

Pentru informații referitoare la înscrierea în Tabăra de Alchimie Spirituală de la Vama Veche, puteți consulta site-ul www.ordo.ro sau puteți suna la numărul de telefon 0723.240.532.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus