vineri , 14 mai 2021

Două invenții tentante pentru o piele mătăsoasă și perfect curată, la tine acasă

Produse Philips

(P) Este deja un truism acela că frumusețea pielii începe cu sănătatea ei. Stilul nostru de viață ni se poate citi pe față la prima vedere, însă la fel de important este felul în care o curățăm la exterior. Un demachiant bun și un gomaj aplicat o dată pe săptămână pot face diferența între un ten încărcat și unul curat și proaspăt ca o zi de vară. Însă ele nu vor reuși să curețe epiderma în profunzime. Philips s-a gândit la o soluție inteligentă și prietenoasă cu pielea noastră, pentru că nu implică nicio procedură chimică: VisaPure Essential, peria pentru curățarea tenului.

Vă spuneam într-un articol recent că peria de curățare a feței e cel mai util instrument din trusa mea de frumusețe. E ușor de folosit, iar efectele ei sunt neașteptat de benefice. Ei bine, dacă periuța aceea banală face minuni, mă întreb, ce poate face noua perie electrică VisaPure Essential de la Philips? Mi-a atras imediat atenția, așa că m-am documentat și am aflat!

  • Peria VisaPure utilizează o combinație de vibrații și rotații al cărei scop este să curețe pielea în profunzime, dar cu delicatețe. Mişcarea de vibraţie împinge peria în sus şi în jos pe piele pentru a descompune şi slăbi stratul de murdărie, celulele moarte şi resturile de machiaj. Acţiunea de rotaţie îndepărtează rapid şi uşor aceste impurităţi, împingându-le în exterior. Pielea rămâne curată, fragedă și strălucitoare, după doar un minut în care am pus peria la treabă. Bonus: vibraţiile VisaPure au un efect plăcut de masaj!
  • VisaPure Essential este prevăzută cu două capete de perie pentru utilizare zilnică: unul pentru piele normală şi altul pentru cea sensibilă. Separat, se poate achiziţiona şi peria exfoliantă, recomandată pentru o curățare mai profundă, o dată pe săptămână.
  • Peria are două setări de viteză: una pentru o curăţare uşoară şi delicată, în timp ce a doua asigură o mişcare mai intensă pentru o curăţare în profunzime, însă la fel de confortabilă.

VisaPure Essential

  • Așa cum vă spuneam, programul complet de curățare durează doar un minut, iar cei de la Philips au înzestrat peria cu un sistem de atenționare pentru a schimba zona pe care o curățăm. Faţa poate fi împărţită în trei zone: zona T, obrazul stâng şi obrazul drept. Philips VisaPure Essential sugerează schimbarea zonei tenului la 20 de secunde, cu o scurtă pauză. Astfel, la fiecare 20 secunde, VisaPure te va atenţiona să schimbi zona pe care o cureţi şi se va opri automat după un minut, pentru a evita tratamentul în exces.
  • Peria VisaPure Essential e foarte ușor de folosit, așa cum vă așteptați: aplici pe față umezită produsul de curățare, pornești peria și savurezi răsfățul! Cel mai mare avantaj este că poate fi folosită la duș, când pielea e mai moale și mai ușor de exfoliat. Apoi, aparatul are un suport de încărcare ce susține peria, pentru ca aceasta să se poată usca în voie după utilizare. Atunci când este conectat, încarcă aparatul Philips VisaPure Essential în șase ore. Când este complet încărcat, peria poate fi folosită fără fir de 30 de ori – adică timp de 15 zile, dacă este utilizată de două ori pe zi.

O piele curată și mătăsoasă înseamnă, în primul rând, o piele fără păr

VisaPure Essential poate fi cheia unui ten curat și întinerit, dar nu e de ajuns să scăpăm de celulele moarte și de stratul de reziduri invizibile de pe față. Mai există un „inamic” natural, pe care nu ne prea place să-l vedem nicăieri pe față sau pe corp. Aici intervine Lumea Precision Plus Sistem, aparatul cu IPL pentru îndepărtarea părului de la Philips. El aplică impulsuri delicate de lumină la rădăcina părului, care apoi cade natural, iar creșterea lui este inhibată. După o lună de utilizare de două ori pe săptămână, spun studiile Philips, pilozitatea se reduce semnificativ, însă putem repeta tratamentul de câte ori este nevoie, în funcție de ritmul de creștere a părului.

Ce face, mai exact, aparatul Philips Lumea?

Aparatul utilizează celebra tehnologie ILP (lumină intens pulsată), la care nu am avea acces decât în saloanele de frumusețe profesionale. Inovația constă tocmai în faptul că acum ne putem folosi de performanțele demonstrate ale IPL în confortul casei noastre, investind o singură dată într-un aparat pe care îl putem folosi, pe termen lung, fără ajutor specializat. „Philips a colaborat cu dermatologi de marcă pentru a dezvolta sistemul nostru inovator de îndepărtare a părului. Timp de peste 10 ani am făcut cercetări de piaţă extensive pe segmentul consumatori, în care am inclus peste 2000 de femei”, spun reprezentanții companiei.

Lumea Precision Plus Philips

E important să știți că Philips Lumea are acţiune eficientă asupra părului blond închis (natural), şaten şi negru. Ca şi alte tratamente pe bază de lumină, Philips Lumea NU este eficient la părul roşcat, blond deschis sau alb/cenuşiu. Philips Lumea NU este adecvat nici pentru pielea foarte închisă la culoare.

Aparatele Philips Lumea au un design fără fir, ceea ce le face lesne de folosit, însă atenție: dintre cele trei modele disponibile, doar unul îndepărtează atât părul de pe corp, cât și cel de pe față, celelalte două fiind destinate exclusiv eliminării firelor de păr de pe corp.

Consultați aici modelele Philips Lumea!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus