vineri , 1 decembrie 2023

„Dream”, de Gray Malin: manifest prietenos pentru liberă exprimare

Dream Gray Malin

Artistul Gray Malin a găsit o modalitate inedită și cât se poate de dulce pentru a transmite un mesaj profund publicului său. Inspirat de o poveste despre un fermier de oi scoțian, fotograful a creat o serie de cadre, intitulată „DREAM”, în care protegoniste sunt chiar frumoasele animale. Ele nu apar însă în poze oricum, ci vopsite în diferite culori, fiecare simbolizând astfel ideea de individualitate și curajul de a fi autentic într-o lume în care cei mai mulți poartă o mască.

„Impresionat de o poveste pe care am citit-o odată despre un fermier de oi din Scoția, am creat această serie de fotografii din dorința de a-i inspira pe ceilalți să iasă afară din turmă și să-și dezvolte un simț al individualității. Când am călătorit în Australia, am lucrat cu o familie care de trei generații se ocupa cu creșterea oilor. Ei vopseau profesional fiecare oaie cu o culoare vegetală, ușor de pulverizat și apoi de îndepărtat, pentru a le da o nuanță veselă. Prin transformarea acestor creaturi albe într-un curcubeu de culori, sper să dau viață unei idei: că suntem cu toții indivizi care nu ar trebui să se teamă să-și arate adevăratele culori, că ar trebui să îndrăznim să visăm și să strălucim în așa fel încât toată lumea să ne vadă”, explică Gray Malin ideea acestei serii de fotografii metaforice, minunate.

DREAM, de Gray Malin

Prețurile lor variază între 349 $ și 5474 $, în funcție de dimensiunile printului. Aici puteți vedea întreaga colecție de fotografii cu oițele colorate.

Fotografii: graymalin.com; Gray Marlin Facebook

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *