miercuri , 22 septembrie 2021

Drew Barrymore și soțul ei, Will Kopelman, divorțează

Montblanc & The Cinema Society Host A Screening Of Roadside Attractions & Lionsgate's "Miss You Already" - After Partyfoto

La o zi după apariția zvonului că ar urma să-și anunțe divorțul, Drew Barrymore și soțul ei, Will Kopelman, au confirmat că s-au despărțit și că urmează să se despartă și legal.

„Din nefericire, familia noastră se separă legal, deși noi nu simțim că asta ne va face să fim mai puțin o familie”, au declarat Barrymore și soțul ei, într-o declarație comună de presă publicată de revista People. „Divorțul te poate face să simți că ai eșuat, dar până la urmă începi să găsești frumusețe în ideea că viața merge mai departe. Copiii noștri sunt universul nostru și abia așteptăm să ne trăim restul vieții avându-i drept prioritate”, au adăugat cei doi.
Drew Barrymore și Will Kopelman au fost căsătoriți timp de aproape patru ani și au împreună două fiice: Olive, în vârstă de trei ani, și Frankie, în vârstă de un an. În cartea ei autobiografică, „Wildflower”, pe care a lansat-o nu de mult, cunoscuta actriță a scris pe larg despre bucuria de a-și fi întemeiat o familie, după ce a crescut cu un tată absent și o mamă care nu a știut cum să aibă grijă cu adevărat de copilul ei. Drew a povestit cu recunoștință și despre familia soțului ei, părinții și sora lui Will, de care s-a declarat foarte apropiată.
Acesta este cel de-al treilea divorț pentru Drew Barrymore, care a mai fost căsătorită, timp de doar două luni, cu barmanul Jeremy Thomas, în 1994, și apoi, timp de șase luni, cu comedianul Tom Green, în 2001.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus