duminică , 24 septembrie 2023

„Ediție specială”, cu Horațiu Mălăele și fiul său, Bogdan, la Cinema „Florin Piersic”

„Ediție Specială”, cel mai nou spectacol marca Horațiu Mălăele, va fi prezentat publicului spectator din Cluj, de Ziua Internațională a Femeii, pe scena cinematografului „Florin Piersic”. Maestrul ironiei și al hazului va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, un foarte bun regizor și actor din tânăra generație, alături de interpretul Radu Captari.

Protagoniștii spectacolului „Ediție Specială”  vor putea fi aplaudați la scenă deschisă  joi, 8 martie, de la ora 20:00.

Spectacolul „Ediție Specială” are la bază texte puternice, pigmentate cu momente „Best of Horațiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentații ale actorului. Mălăele, tatăl și fiul, se vor întrece în dialoguri de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri sensibile, închegate într-o piesă care se bucură deja de succes.

Spectatorii vor asista la un dublu eveniment, întrucât spectacolul „Ediție Specială” va fi urmat de proiecția filmului „Funeralii Fericite”, în mod gratuit. Pelicula este o tragi-comedie excepțională ce ni-l arată pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Producția ilustrează o lume populată de personaje ciudate, în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi găsite la casa de bilete a Cinematografului „Florin Piersic”, din rețeaua TUI Travel Center, și online, de pe www.eventim.ro, www.biletmaster.ro, www.bilet.ro și www.ticketnet.ro. Infotel – 0749.093.093. Prețul unui bilet este de 65 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *