vineri , 25 iunie 2021

Emma Thompson va scrie scenariul pentru noul film „Bridget Jones”

Emma

Emma Thompson va scrie scenariul pentru partea a treia a filmului „Bridget Jones”, după ce actorii implicați în proiect s-au plâns de prima variantă a textului. Hugh Grant a declarat chiar că a refuzat rolul, din cauză că scenariul s-a îndepărtat prea mult de ideea cărții și nu i se pare potrivit.

Actrița britanică Emma Thompson a fost invitată să se ocupe de adaptarea pentru cinema a celei mai recente cărți din seria „Bridget Jones”, de Helen Fielding. Asta, după ce actorii care urmează să joace în film s-au declarat nemulțumiți de scenariul actual. Mai mult, Hugh Grant a declarat recent, într-un interviu citat de Daily Mail, că s-a retras din proiect după ce a citit scenariul, despre care consideră că s-a îndepărtat prea mult de povestea cărții. „Cartea e grozavă, ca și celelalte, însă am decis să nu iau parte la acest proiect, scenariul e foarte diferit de carte și nu cred că mi se potrivește”, a spus Grant. În mod normal, actorul ar fi trebuit să joace în noul film, alături de Renee Zellweger și Colin Firth, căci personajul său apare în cel de-al treilea volum „Bridget Jones”.

Scenariul pentru „Bridget Jones: Mad About The Boy” a fost scris de Helen Fielding și David Nicholls. Producătorii filmului au apelat la Emma Thompson să refacă textul, în speranța că-i va adăuga un strop de farmec. Actrița nu ar fi la prima sa experiență în ipostază de scenaristă: ea a adaptat pentru cinema romanul „Rațiune și simțire”, de Jane Austen, și a scris și scenariul filmelor din seria „Dădaca McPhee”, în care a și jucat.

Foto: parade.condenast.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus