miercuri , 30 noiembrie 2022

Ethan Hawke: „Cel mai bun sărut de care am avut parte la filmări a fost cu Angelina Jolie”

Ethan Angelina

Când Angelina Jolie a trebuit să joace alături de Antonio Banderas în „Păcat originar”, Melanie Griffith i-a atras atenția soțului său să se ferească de farmecele frumoasei actrițe. Iar Jennifer Aniston știe cel mai bine ce putere de seducție are vedeta cu cele mai admirate buze din lume, după ce Brad Pitt s-a îndrăgostit de ea, în timpul filmărilor pentru „Mr.& Mrs.Smith”. Acum, Ethan Hawke dezvăluie că cel mai reușit sărut de care a avut parte, pe marile ecrane, a fost cu partenera sa din filmul „Taking Lives”.

Invitat într-o emisiune TV și întrebat care a fost cel mai bun sărut pe care l-a experimentat la filmări, Ethan Hawke a răspuns: „Cu tot respectul – femeia a apărut mult în presă în ultima perioadă -, dar cel mai bun sărut de care am avut parte la filmări a fost cu Angelina Jolie”. Rugat să detalieze și să explice motivele alegerii sale, Hawke a declarat, cu zâmbetul pe buze: „De ce este Mozart un geniu? Angelina s-a născut să taie bărbații în bucățele, să-i facă să fie slabi. Iar când te sărută, nu mai știi cum te cheamă”.

Ethan 2

Fostul soț al actriței Uma Thurman și actuala logodnică a lui Brad Pitt au jucat împreună în thrillerul „Taking Lives” în anul 2004. Despre cei doi s-a spus că au trăit o idilă în timpul filmărilor, notează Daily Mail.

Ethan Hawke va fi prezent în România, pe 26 iunie, pentru a participa la premiera celui mai nou film în care joacă, alături de Julie Delpy, „Before Midnight”. Totodată, starul își împrumută capitalul de imagine unui scop nobil: el vă invită la evenimentul de lansare a peliculei, unde îl puteți vedea în carne și oase, pentru doar 150 de lei. Întreaga sumă de bani adunată din vânzarea de bilete va fi direcționată către Asociația OvidiuRo – condusă de mama actorului, Leslie Hawke și de Maria Gheorghiu – care sprijină educația copiilor nevoiași din țara noastră.

ethan

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus