joi , 30 noiembrie 2023

Ethan Hawke: Noul meu film m-a ajutat să trec peste trauma divorțului

EH

Ethan Hawke spune cel mai recent film al său, „Before Midnight”, l-a ajutat să treacă peste trauma divorțului de Uma Thurman, pentru că, asemenea lui, personajul pe care îl interpretează trebuie să se despartă de copii la sfârşitul vacanței.

„Orice persoană care a trecut printr-un divorţ ştie că acea tranziţie de la finalul verii – când, de obicei, pentru un tată este cea mai lungă perioadă din an când îşi poate petrece timpul cu copilul său – este foarte dureroasă. Te confrunţi cu efectele adverse ale divorţului, printre care şi acesta. Pentru mine, este mereu un moment dureros”, a spus Ethan Hawke pentru Entertainment Weekly.

Ethan Hawke are doi copii cu actriţa Uma Thurman, de care a divorţat în 2004. În 2008 el s-a recăsătorit cu Ryan Shawhughes-Hawke cu care mai are doi copii.

În luna iunie, actorul se va afla din nou la noi în țară, pentru premiera românească a filmului „Before Midnight”. Cu acest prilej, el își va sprijini mama într-o campanie de strângere de fonduri pentru Asociația OvidiuRo, pe care Leslie Hawke o conduce alături de Maria Gheorghiu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *