miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: accesorii

Abonare RSS

Cadou de la Pandora: sărbătorim 10.000 de prieteni

Dragilor, e timpul să vă facem un cadou! Cu ajutorul partenerilor noștri de la PANDORA, sărbătorim gașca de peste 10.000 de prieteni de pe Facebook. PANDORA e genul acela de brand despre care-ți vine să spui, clișeic, că nu mai are nevoie de nici o prezentare. Bijuteriile lor ne-au luat ochii cel puțin o dată, și felul în care sunt ... Citeşte mai departe »

Ce remarcăm la o femeie

foto Mi s-a întâmplat de multe ori să observ o femeie pe stradă sau într-un restaurant, și să nu pot spune imediat ce mi-a atras atenția la ea. Abia la o privire mai atentă mi-am dat seama că nu erau neapărat frumusețea trăsăturilor, hainele, machiajul sau coafura cele care-mi captau interesul, ci câte un accesoriu inspirat, care transforma ținuta într-o ... Citeşte mai departe »

Frivolități obsesive: de la ce nu mă pot abține

foto Am eu multe fixuri când vine vorba de îmbrăcăminte și accesorii, dar marile mele obsesii sunt, într-o ordine care depinde de toane, șalurile, brățările și cerceii. Știți ținutele alea simple despre care ai zice că sunt, de fapt, cam banale? Ați observat cum, de regulă, ce le scoate din banal e tocmai unul dintre accesoriile de mai sus? Sigur, ... Citeşte mai departe »

Dă-i unei femei ochelarii de soare potriviți…

foto Când eram mică, adică pe la 11-12 ani, cel mai cool lucru din lume mi se părea să porți ochelari de soare. Aveam două perechi, dintre care unii cu ramă roșie, mândria mea de puștoaică, la un loc cu sandalele lambada roz 😄 primite cadou, din Germania, de la fosta mea dădacă. După aia, prin liceu, când am devenit timidă ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de August, la Jacques Pot

Nenumărate garderobe pregătite pentru scotoceala Yard Sale, pe 6 şi 7 August, de la 10:30 la 18:00, la Jacques Pot! Haine de toate felurile şi mărimile, încălţări, cosmetice, decoraţiuni pentru casă, bijuterii, minuni şi răsfăţuri – pe toate le găseşti la Yard Sale. Sigur merită o vizită! În plus, sâmbătă, 6 August, Fundaţia Chance for Life va avea un stand ... Citeşte mai departe »

Yard Sale Special, în Centrul Vechi

foto „Mutăm scotocelile şi în Centrul Vechi, să se bucure şi alţii de ele!”, anunță organizatoarele Yard Sale, târgul lunar de haine, accesorii și alte frivolități la preț de chilipir. „Hai, pe 25 şi 26 Iunie, de la 10:30 la 18:00, la o ediţie specială Yard Sale, pe plaja cu soare din Food Hood, la scotoceala după minuni şi cumpără ... Citeşte mai departe »

Gabi Urdă: „Hainele m-au ajutat mai mult decât m-au îmbrăcat”

Dintre toate blogurile de modă pe care le știu, al ei mi se pare cel mai util și mai bine documentat. Gabi Urdă nu etalează haine doar de dragul pasiunii ei pentru estetic, pe care o are din plin, ci scrie practic și punctual despre lucruri care ne frământă pe toți, fie că ne place sau nu. O cunosc pe Gabi ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de ianuarie are loc la Jacques Pot

An nou, casă nouă.  Yard Sale 23 & 24 Ianuarie, 10:30-18:00 – prima ediţie pe 2016, are loc la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti, foarte aproape de Dianei 4, unde se ținea până acum cel mai inedit târg din București. „La Yard Sale, te simţi ca în casa celui mai bun prieten! De ... Citeşte mai departe »

Lua: cele mai frumoase brățări

N-am fost niciodată înnebunită după bijuterii, dar am avut mereu două mari slăbiciuni – cerceii și brățările – cea de-a doua fiind în plin avânt în ultimii ani! Într-un mod bizar, pe măsură ce pasiunea mea pentru cercei scade (aproape că nu mai pot deloc), crește mania pentru brățări. Cele mai frumoase pe care le-am descoperit recent sunt cele de ... Citeşte mai departe »

O nouă ediție Yard Sale, la Dianei 4

„Suflecă-ți mânecile, deschide larg agenda și notează data următorului Yard Sale, căci este primăvară, vremea perfectă pentru editarea și înnoirea garderobei. Te așteptăm să-ți împrospătezi colecția de bijuterii, de blazere, de ghete și orice altceva îți trece prin minte, totul la preț de chilipir!”. Așa sună invitația organizatorilor Yard Sale, pe care nu-i putem refuza: weekend-ul acesta ne adunăm la ... Citeşte mai departe »