joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: acrobatii

Abonare RSS

Intensitate și acrobaţii record, în cadrul Kings On Ice Olympic Gala

Una dintre cele mai renumite şi premiate perechi de acrobaţi pe gheaţă din lume, formată din Alexander Liubchenko (Ucraina) și Jean – Denis Sanchis (Franţa), va sosi în premieră în România, în luna octombrie, în cadrul Kings On Ice Olympic Gala. Cei doi artiști vor prezenta o suită de elemente spectaculoase, cu un grad ridicat de dificultate, ce nu sunt permise în competiţiile ... Citeşte mai departe »

Pink, o apariție spectaculoasă la premiile Grammy 2014 – VIDEO

A făcut din coregrafiile sale expresive și acrobațiile uimitoare o marcă personală, iar la ediția din acest an a premiilor Grammy, Pink a fost la fel de spectaculoasă ca în concertele sale. Duminică seara, la Staples Center din Los Angeles, artista a interpretat două dintre cele mai iubite piese ale sale. Suspendată în aer, a oferit un show acrobatic extraordinar ... Citeşte mai departe »

Cirque du Soleil: Alegría, un spectacol impresionant, la București

LaRevista.ro așteaptă cu mare drag și nerăbdare sosirea Cirque du Soleil la București, cu spectacolul Alegría! O producţie îndelung aplaudată în întreaga lume, cu doar 5 reprezentaţii, zilnic începând de pe data de 5 până pe 8 septembrie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central. Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri ... Citeşte mai departe »