duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: actor

Abonare RSS

Actorul Mișu Fotino a murit, la 83 de ani

Actorul Mișu Fotino a murit, luni, la vâsta de 83 de ani, după o lungă și grea suferință. Mișu Fotino s-a stins din viață luni, în jurul oei 15.30, la Spitalul Elias din București, unde era internat de aproape o săptămână, a declarat medicul Dana Safta, citată de mediafax.ro. Alexandru Arșinel a spus, la rândul său, pentru aceeași sursă, că ... Citeşte mai departe »

Actorul Geo Costiniu a murit

Actorul Geo Costiniu a murit, în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 63 de ani. Starea de sănătate a artistului era șubredă de mai multă vreme. „Mă așteptam să se întâmple, sincer. Știam că nu se afla într-o stare bună, că era internat. Dumnezeu să-l odihnească. A fost un coleg minunat”, a declarat presei Dorina Lazăr, directoarea Teatrului ... Citeşte mai departe »

Marcel Iureş: „Cât am jucat cu Morgan Freeman, ne-am comparat durerile de spate și beam aceleaşi ceaiuri”

Când te naşti cu un soi de prea-plin şi simţi nevoia să dăruieşti, când întâlnirea cu viaţa îţi pare un pahar cu urme şi mirosuri, când zâmbeşti în felul acela indefinibil de atrăgător, atunci cu siguranţa te numeşti Marcel Iureş… Luni, 13 mai, de la ora 23.00, un interviu cu marele actor, exclusiv la TVH. Actor liber profesionist şi preşedinte ... Citeşte mai departe »

„Așa sunt eu, prost”, prima carte a lui Valentin Uritescu

„Eu scriu aceste rânduri fără să fac pe scriitorul, fără să arăt cât sunt de cult şi de deştept… Nu! Eu vreau să vedeţi cât sunt de prost, adică aşa cum sunt de-adevăratelea. De aceea nu schimb nimic, nu ascund nimic, nu înfrumuseţez nimic…” Valentin Uritescu Valetin Uritescu mi-a declarat, anul trecut, că lucrează cu răbdare și migală la volumul ... Citeşte mai departe »

Radu Gabriel: cele mai dragi cinci lucruri

L-am întrebat pe Radu Gabriel care-i sunt lucrurile cele mai dragi, dintre toate cele pe care le-a strâns într-o viață, și l-am rugat să aleagă doar cinci, într-un clasament al obiectelor de care nu s-ar despărți niciodată. Iată ce ne-a răspuns marele actor. RADU GABRIEL: acordeonul meu „Timiș”, la care am învățat să cânt și cu care am fost în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus