miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: actori

Abonare RSS

Alb-negru tulburător: Marion Cotillard

Actrița franceză Marion Cotillard, fotografiată de Jean-Baptiste Mondino, pentru Dior Magazine, ediția 2012/2013. Sursa: theredlist.com  Citeşte mai departe »

Studiu: care este vârsta la care actrițele încep să câștige mai puțini bani

Nu e o noutate: cu cât îmbătrânesc, cu atât actrițele primesc mai puțini bani pentru rolurile pe care le interpretează, în timp ce colegele lor de breaslă mai tinere încasează sume tot mai mari pentru prestațiile lor actoricești. Cât de tânără trebuie să fii, mai exact, ca să fii bine plătită pentru jocul din fața camerelor? Un nou studiu, publicat ... Citeşte mai departe »

Premieră la Teatrul Metropolis: Tania Filip şi Florin Zamfirescu sunt „Doi pe o bancă”

Teatrul Metropolis vă aşteaptă joi, 23 ianuarie, la orele 19.00 la premiera spectacolului „Doi pe o bancă”, de Aleksandr Ghelman, o poveste emoţionantă în care adevărurile se dezvăluie greu, dureros, cu intensitate. Regizorul Emanuel Pârvu propune publicului de la Metropolis un alt spectacol – aceeaşi piesă, acelaşi decor, într-o distribuţie remarcabilă, doi mari actori ai scenei româneşti, Tania Filip şi Florin Zamfirescu, în „Doi ... Citeşte mai departe »

„American Hustle” și „Gravity”, printre favorite. Lista nominalizărilor la Oscar 2014

„American Hustle” și „Gravity” au primit, fiecare, câte 10 nominalizări la ediția din acest an a premiilor Oscar, lista completă a celor care intră în competiție fiind anunțată, joi, într-o conferință de presă. Evenimentul a avut loc la Samuel Goldwyn Theater din Beverly Hills și a fost prezentat de actorul Chris Hemsworth și de Cheryl Boone Isaacs, președintele Academiei de ... Citeşte mai departe »

Dan Puric, despre Mișu Fotino: „Îi datorez o moștenire sublimă – frumusețea discretă a actorului român”

Dan Puric se desparte de colegul său de scenă, actorul Mișu Fotino – decedat luni la Spitalul Elias din București – printr-un mesaj în care îi mulțumește pentru „moștenirea sublimă” pe care i-a dăruit-o, „frumusețea discretă a actorului român”. „Prin dispariția dintre noi a lui Mișu Fotino, se mai întoarce, iremediabil, o foaie din frumusețea teatrului românesc. A asigurat, în ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor: „Actorilor mari li se pare jenant să meargă la audiţii”

Marina Constantinescu dă start Nocturnelor de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ luni, 4 noiembrie, începând cu ora 24.00   „În America, producătorul filmului primeşte Oscarul pentru cel mai bun film. Nu regizorul”, spune Irina Margareta Nistor. „Poziţia producătorului din România n-o să fie niciodată asemănătoare cu cea a producătorului american, cel care dă linia filmului”, completează Ada Solomon. ... Citeşte mai departe »

Marcel Iureș: „Când dau dovadă de prostie, sunt foarte trist o zi întreagă”

Dorotheea Petre, Ada Condeescu, Marcel Iureş, Alex Rotaru și Călin Netzer. Aflăm, de la aceşti artiști, de ce suntem morţi dacă ne lipseşte pasiunea, de ce tristeţea este foarte necesară şi de ce succesul adevărat este o mare capcană şi nu se poate vorbi aşa uşor despre el. Cui datoraţi succesul dvs.? Alex Rotaru: Să zicem aşa: potrivit credinţei în ... Citeşte mai departe »

Iepurașul la Masca: actorii vor încondeia ouă la teatru, în Joia Mare

Teatrul Masca va invită joi, 2 mai, începând cu ora 11.30,în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii 70-72, la cea de-a opta ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. „Este minunat ca în fiecare an să fii înconjurat de familii frumoase care păstrează încă vii tradiţiile, de părinţi care le explică celor mici simbolistica încondeiatului, de o atmosferă caldă şi de zâmbete care ... Citeşte mai departe »

Marii cuceritori: fotografii speciale cu cei mai șarmanți actori de la Hollywood

De la James Dean la Jude Law, Hollywood ne-a oferit constant figuri masculine memorabile. Fiecare generație și-a avut frumoșii ei, care și-au cucerit publicul prin rolurile intrate în istorie, iar audiența feminină, prin charisma care i-a propulsat la statutul de sex-simboluri. Revista Vanity Fair ne amintește de marii cuceritori din Cetatea Filmului – chiar dacă-i omite pe mulți dintre ei ... Citeşte mai departe »

Ar fi fost mai potrivit Macaulay Culkin în rolul eroului din „Titanic”?

În cele mai multe cazuri, Hollywood-ul a potrivit de minune rolurile de film cu actorii care le-au interpretat. Mai mult, unele personaje au definit întreaga carieră a artiștilor respectivi, astfel că azi, când ne amintim de ele, ne vine imediat în minte imaginea celor care le-au dat viață: Holly Golightly, Cleopatra, Tony Montana, Dirty Harry, ca să amintim doar câteva. ... Citeşte mai departe »