joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: actrita

Abonare RSS

Irina Rădulescu: „Nu cred în renunţări, cred în alegeri”

Actrița Irina Rădulescu vorbește despre actorie, despre familie, despre aspecte inedite din viața ei, într-un interviu în care schițează, în linii abia perceptibile, o parte din personalitatea sa. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Spun „Bună dimineaţa!”, dacă am oameni prin preajmă, şi îmi mângâi căţeluşa. Care este cel mai mare privilegiu pe care ţi-l conferă profesia ... Citeşte mai departe »

Olimpia Melinte: Pentru filmul „Canibal” am învățat spaniola și m-am îngrăşat 10 kilograme în două săptămâni

Olimpia Melinte a reprezentat România pentru a doua oară la Festivalul Internaţional de Film de la Torino. Actrița joacă un rol dublu în filmul „Canibal”, pentru care a declarat că a fost nevoită să învețe limba spaniolă și să ia în greutate 10 kilograme. Actriţa a fost prezentă la ediţia cu numărul 31 a Festivalului Internaţional de Film de la ... Citeşte mai departe »

Stela Popescu: „Pe vremea noastră nu intra oricine în televiziune. Astăzi intră multe ciurucuri”

Stela Popescu declară că o întristează peisajul media autohton, în care oameni de calitate îndoielnică sunt promovați în funcție de criterii ce au devenit tot mai greu de înțeles. Într-o serie de declarații acordate LaRevista.ro, celebra artistă a făcut referire la showbizul american, precum și la felul în care erau aleși și promovați tinerii în perioada debutului său pe scenă, ... Citeşte mai departe »

Drew Barrymore este din nou însărcinată

Drew Barrymore este din nou însărcinată, actrița și soțul ei așteptând cel de-al doilea copil. Informația, publicată pe site-ul hollywoodreporter.com, a fost confirmată de reprezentantul vedetei pentru E!News. Acesta nu a specificat însă detalii referitoare la momentul în care se va naște bebelușul actriței. Drew Barrymore este deja mama unei fetiţe, Olive, în vârstă de aproximativ un an. Citeşte mai departe »

Patricia Kaas, nominalizată la titlul de „Cea mai bună actriţă” – VIDEO

De la muzică la film nu este decât un singur pas; mai ales în cazul unui artist atât de talentat precum este Patricia Kaas. Desigur, cântăreaţa este cunoscută în lumea întreagă datorită vocii sale, însă nu doar vocea o recomanda, ci şi talentul actoricesc. Pe lângă concertele ce o ţin extrem de ocupată, aceasta având programat un super concert chiar ... Citeşte mai departe »

Fotografii speciale cu Grace Kelly

O femeie care rămâne o emblemă a eleganței și a fenimintății, într-o lume care pare tot mai des să uite semnificația acestor cuvinte. Grace Kelly, actriță și figură princiară legendară, într-o serie de fotografii speciale. Foto: tumblr.com Citeşte mai departe »

Dorotheea Petre: „Mi s-a confirmat că simţul meu artistic nu dă greş”

Este prima artistă din România care a câştigat Premiul Special pentru Cea Mai Bună Actriţă din partea juriului de la Festivalul de Film de la Cannes, în 2006, iar pentru „talentul şi sensibilitatea sa artistică” a fost investită cu Meritul Cultural în grad de cavaler, prin decret prezidenţial. Premiul Cannes a fost creat pentru ea – Un Certain Regard nu ... Citeşte mai departe »

Nuami Dinescu: Cinci mari plăceri

Am provocat-o pe Nuami Dinescu la o suită de mărturisiri de suflet, așa cum ea știe cel mai bine să facă. Iar actrița ne face s-o iubim și mai mult, pentru frumusețea spirituală pe care ne-o oferă cadou, prin fiecare cuvânt pe care l-a așezat în destăinuirea ei. Nuami Dinescu, despre cinci dintre cele mai mari plăceri ale sale: Să ... Citeşte mai departe »

Actriţa Irina Petrescu a murit la Spitalul Elias

Internată în urmă cu două săptămâni la Spitalul Elias, din Capitală, actriţa Irina Petrescu, în vârstă de 71 de ani, s-a stins, marți, din viaţă. Surse medicale susţin că artista suferise de o boală foarte grea, care a intervenit relativ recent, dar care, din păcate, a evoluat galopant. Medicii nu au făcut, însă, publice, până la această oră, detalii cu ... Citeşte mai departe »

Paula Chirilă: Cheia unei căsnicii longevive este simţul umorului

Paula Chirilă e un om tonic, mereu cu zâmbetul larg pe buze, gata să-ți însenineze ziua. Probabil că de aceea este, alături de colega ei Cristina Cioran, preferata telespectatorilor matinali, care le urmăresc zi de zi, de la ora 10.00, pe Kanal D, la „Draga mea prietenă”. În interviul de mai jos, Paula vorbește cu naturalețe și candoare despre lucruri ... Citeşte mai departe »