joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: actrite

Abonare RSS

Studiu: care este vârsta la care actrițele încep să câștige mai puțini bani

Nu e o noutate: cu cât îmbătrânesc, cu atât actrițele primesc mai puțini bani pentru rolurile pe care le interpretează, în timp ce colegele lor de breaslă mai tinere încasează sume tot mai mari pentru prestațiile lor actoricești. Cât de tânără trebuie să fii, mai exact, ca să fii bine plătită pentru jocul din fața camerelor? Un nou studiu, publicat ... Citeşte mai departe »

Cate Blanchett vrea să devină regizor: „Am trei băieţi, trebuie să abordez altfel lucrurile”

Actrița Cate Blanchett a declarat că își dorește să abordeze domeniul regiei, pentru a avea mai mult timp liber, pe care să-l petreacă alături de familia sa. „Am trei băieţi, deci trebuie să abordez altfel lucrurile. Sunt câteva filme pe care aş dori să le regizez şi mai este un roman pe care încerc să îl aduc pe marele ecran”, ... Citeşte mai departe »

Dragoste pe covorul roșu: cele mai admirate cupluri la premiile Oscar

Gala premiilor Oscar este nu doar cel mai fastuos eveniment cinematografic al planetei, este nu doar o exclusivistă și neoficială paradă a modei. Este și un prilej cu care publicul poate vedea personalitățile pe care le admiră în toată frumusețea lor umană. Bucuria și emoțiile sunt la ele acasă – mai ales pe scenă, unde actorii se îneacă în lacrimi, ... Citeşte mai departe »

Cum se pregătesc pentru o scenă de dragoste Halle Berry, Eva Longoria sau Sarah Jessica Parker

Toate actrițele pe care le vedem pupându-se sau iubindu-se cu partenerii lor din filme par că trăiesc cel mai firesc moment din viața lor. Sunt proaspete și arată ravisant, chiar și când se trezesc dimineața, deci nu au nevoie de fard sau pastă de dinți înainte de se a dărui norocosului de pe perna cealaltă. Sunt naturale, de parcă străinul ... Citeşte mai departe »