duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Adele

Abonare RSS

Sia povestește cum a fost să scrie muzică pentru Beyonce, Adele și Rihanna

foto Sunt trei dintre cele mai în vogă artiste ale lumii și aproape orice piesă ar lansa, publicul le acordă atenție. Cum sunt însă atunci când se află în „laborator”, scriind muzică și pregătind noi albume? Sia, ea însăși cântăreață și compozitoare talentată, a povestit cum au decurs colaborările ei cu Beyonce, Adele și Rihanna. Despre perioadele în care lucrează ... Citeşte mai departe »

Adele: „Sunt înspăimântată de celebritate”

foto Dintre toate lucrurile pe care le-am putea ghici despre Adele, probabil cel mai adevărat ar fi acela că n-a visat niciodată să fie celebră, ci doar să compună muzică și să cânte. Dar succesul fără celebritate e o ecuație imposibilă într-un asemenea domeniu, oricât de înspăimântătoare ar fi cea de-a doua. Într-un interviu acordat ediției de noiembrie a revistei ... Citeşte mai departe »

Hello, Adele! Artista a lansat o nouă piesă, după trei ani de pauză – VIDEO

foto Cântăreața britanică Adele a lansat vineri o nouă piesă, intitulată „Hello”, după trei ani de pauză, în care a petrecut mai mult timp cu familia și a lucrat la noul ei album, intitulat „25”. „Hello”, primul single extras de pe albumul „25”, care se va lansa pe 20 noiembrie 2015, este o melodie în impecabilul stil Adele, o baladă ... Citeşte mai departe »

Sunday Times: Paul MacCartney, cel mai bogat muzician britanic

Foto: folhavitoria.com.br Paul McCartney este cea mai bogată persoană care activează în industria muzicală britanică, având o avere de peste un miliard de dolari, conform Sunday Times. Potrivit publicației amintite, care a realizat un top al averilor din muzica britanică, fostul solist de la Beatles deține, împreună cu soția sa, Nancy Schevell, o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. ... Citeşte mai departe »

E-mailurile unor vedete, printre care Adele și Beyonce, au fost sparte de hackeri

Foto: www.nme.com E-mailurile unor vedete, precum Adele, Beyonce și membrii trupei One Direction, au fost accesate ilegal de un grup de hackeri, aceiași care au atacat de curând și rețeaua informatică a companiei Sony și au determinat amâncarea lansării filmului „The Interview”. „Potenţialele situaţii stânjenitoare şi scandaloase ar putea fi la fel de devastatoare ca acelea care au paralizat practic divizia ... Citeşte mai departe »

Cum arăta Adele înainte să devină o celebritate

Cu tenul ei superb, cu părul frumos îngrijit și cu hainele care de regulă stârnesc privirile admirative celor din jur, Adele este astăzi o celebritate care arată întocmai. Dacă privim însă o fotografie de acum șase ani a artistei, observăm că există o diferență notabilă între imaginea ei de atunci și cea cu care suntem azi obișnuiți. Adele a lăsat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus