vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: Adrian Nastase

Abonare RSS

Adrian Năstase: „Nu aș fi făcut niciodată o cerere de grațiere către Băsescu”

Adrian Năstase a declarat, în primul său interviu de după eliberarea din penitenciar, că nu ar fi făcut niciodată o cerere de grațiere către președintele Traian Băsescu. Invitat la Antena 3, fostul premier a mai spus că, dacă ar fi în locul lui Victor Ponta, ar coabita cu actualul șef al statului. La emisiunea „Sinteza zilei”, realizatorul TV Mihai Gâdea ... Citeşte mai departe »

Mesajul lui Adrian Năstase, după aflarea veștii eliberării

La scurtă vreme după ce Tribunalul București a decis eliberarea sa din închisoare, Adrian Năstase a postat, pe blogul său, un prim mesaj adresat „prietenilor”. Fostul premier spune că tot ce-și dorește, în aceste zile, este să „respire” libertatea. „Dragi prieteni, Aţi aflat, cred, decizia Tribunalului Bucureşti în ceea ce priveşte eliberarea mea condiţionată. Mă bucur să mă reîntorc acasă, ... Citeşte mai departe »

Adrian Năstase, eliberat din închisoare

Adrian Năstase va fi eliberat din Penitenciarul Jilava, după peste 300 zile de detenție. Tribunalul București a luat această decizie definitivă luni după-amiaza, după ce fostul premier fusese transportat înapoi la închisoare, în urma procesului. Adrian Năstase a fost adus, luni dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucureşti. Instanța urma să ia o decizie definitivă privind recursul procurorilor împotriva ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus