joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Adrian Păduraru

Abonare RSS

Premieră la Teatrul Elisabeta: „Angajăm profesionist”, în regia lui Adrian Păduraru

Teatrul Elisabeta prezintă luni, 28 martie, de la  ora 20.00, premiera oficială a comediei „Angajăm profesionist”, în regia lui Adrian Paduraru, o adaptare după „Angajare de clovn” de Matei Visniec. În distribuţie: Adrian Paduraru, Daniel Vişan şi Florin Şerbănescu. Există „trucuri” inteligente la care poţi apela pentru un interviu de succes, cu scopul de a obţine job-ul perfect. Dar ce ... Citeşte mai departe »

„Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”, premieră la Teatrul de Comedie

Te-ai amuzat copios la „Mă mut la mama” şi ai râs non-stop la „Mă mut la tata?” Primul serial de teatru din România continuă cu „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!” Vino să afli răspunsul la premiera spectacolului, pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina ... Citeşte mai departe »

Felicia Filip, Carmen Tănase și Adrian Păduraru urcă pe scena romanțelor, la Crizantema de Aur

Festivalul Național de Interpretare a Romanței și cel mai longeviv eveniment muzical al României deschide porțile celei de-a 46-a ediții, vineri, 18 octombrie, la Târgoviște. Pe parcursul celor trei zile, pe scenă vor urca personalități precum Felicia Filip, Vlad Miriță, Matilda Pascal Cojocorița, Carmen Tănase și Adrian Păduraru. În plus, Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian” va pune în scenă ... Citeşte mai departe »