marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: aer conditionat

Abonare RSS

Aerul condiționat: cum ne afectează mușchii și articulațiile

Temperaturile crescute de afară ne dau bătăi de cap și am face orice ca să ne mai răcorim puțin. Un duș rece, o înghețată și aerul condiționat la o temperatură cât mai scăzută par să rezolve pentru moment problema. Însă specialiștii nu sunt de acord și ne avertizează că toate aceste măsuri nu fac decât să ne agraveze starea de ... Citeşte mai departe »

Altex își dă aere, dar nu-ți dă aer condiționat

foto Într-o frumoasă zi de iunie anul curent, când afară prăjeai ouă pe capota maşinii, că erau vreo 40 de grade la umbră, am luat nefericita decizie de a-mi comanda, în sfârşit, un aparat de aer condiţionat. Zic „în sfârşit“, pentru că, de fel, sunt o friguroasă, orice temperatură sub 30 de grade înseamnă răcoare pentru mine. Aşa că am ... Citeşte mai departe »

A început criogenia în Georgia

Nu-i decât luna martie și toate locurile care au patru pereți și-un acoperiș, aici, în Georgia, au deja în funcțiune aparatele de aer condiționat. Pornite, ca vara trecută, la temperaturi criminale. Știu că mă plâng de multe lucruri, știu, promit că o să încerc să încetez, dar pe ăsta chiar nu-l înțeleg. După trei luni de iarnă, nu te bucuri ... Citeşte mai departe »