marți , 24 noiembrie 2020

Arhivă etichete: aerobic

Abonare RSS

Trei moduri de a face mișcare fără să simți că faci mișcare

foto (P) De fiecare dată când spun cuiva cât de bine mă simt de când fac sport, mi se răspunde că e ușor să începi, dar consecvența e adevăratul test, pe care nu toți reușesc să-l treacă. Eu, odată ce mi-am găsit forma de mișcare favorită (o combinație de cardio dance aerobic cu zumba și arte marțiale), n-am mai vrut ... Citeşte mai departe »

Trei piese perfecte pentru antrenament – VIDEO

foto Nu știu cum pot unii oameni să facă mișcare fără muzică, eu nu concep să mă ridic de pe canapea și să mă apuc de exerciții fără să am Mp3-ul pregătit cu piese bune. Mai lente (pentru Pilates) sau mai antrenante (pentru cardio dance aerobic), mai noi sau mai vechi (fac sport și pe muzică din anii ’60), am ... Citeşte mai departe »

Ce exerciții ar trebui să faci pentru o viață sexuală mai bună

Nu de puține ori s-a spus că sportul îmbunătățește viața sexuală, atât a femeilor, cât și a bărbaților. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează enorm calitatea vieții sexuale: 35 de femei cu vârste între 18 și 35 de ani, după 20 de minute de sport, au reacționat cu 169% mai bine ... Citeşte mai departe »

Cum îţi schimbă viaţa 10 minute de mişcare pe zi

Foto: healthylivingquotes.net Aşa cum îţi găseşti voinţă pentru a munci și timp pentru plăcerile cotidiene, la fel ai putea găsi în tine ambiţia de a face măcar 10 minute de mişcare organizată zilnic. Motivaţii există suficiente, căci pentru un om sănătos nu există contraindicaţii când vine vorba de sport, ci dimpotrivă, numai efecte benefice. Îţi menţii greutatea Pentru femei, în general, ... Citeşte mai departe »

Opt exerciții care îți vor transforma corpul, în cel mai scurt timp – VIDEO

Când nu te mai simți bine în corpul tău și ești gata să depui un efort ca să schimbi asta, există câteva exerciții care te pot transforma, nu doar fizic, și asta în timp record. Nu-i o promisiune deșartă, ci un adevăr pe care l-am testat în timp. E drept că e nevoie de disciplină și consecvență, altfel n-o să ... Citeşte mai departe »

Cum să arzi 200 de calorii în 20 de minute – VIDEO

E drept că antrenamentul de mai jos se adresează celor care fac deja sport de ceva vreme, însă acesta nu este un motiv pentru care nu l-ar putea încerca oricine, chiar dacă nu l-ar putea duce până la capăt. Dacă sănătatea vă permite, dacă inima vă e puternică și plămânii vă susțin acest tip de mișcare cardio, ea promite să ... Citeşte mai departe »

Vedetele știu cel mai bine: silueta subțire cu sport se menține!

E drept, multe dintre aparițiile lor în reviste sunt prelucrate în Photoshop. Iar atunci când se află pe platourile de filmare, sunt mereu surprinse din cele mai avantajoase unghiuri, care nu lasă la vedere imperfecțiunile genetice sau dobândite. Dar niciun program de înfrumusețare digitală nu le-ar putea ajuta, dacă nu ar avea deja o siluetă frumos conturată. Și, oricât am ... Citeşte mai departe »

Jane Fonda, o apariție memorabilă, la 75 de ani

A trecut o jumătate de veac de la debutul său, dar Jane Fonda continuă să fie o apariție care captează privirile tuturor, oriunde s-ar afla. La fel s-a întâmplat și pe 24 februarie, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Îmbrăcată într-o rochie galben-canar, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Chopard și sandale Jimmy Choo, legendara actriță a pășit cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus