sâmbătă , 31 octombrie 2020

Arhivă etichete: Al Pacino

Abonare RSS

„Arta interviului”, de Lawrence Grobel, s-a lansat și în România

Sfârșitul lui noiembrie a adus în România unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului: „Arta interviului”, cartea celebrului jurnalist și scriitor american Lawrence Grobel, a apărut de curând, în traducere românească, la Editura Publica. Lansată în 2004, „Arta interviului” a devenit o carte de referință pentru jurnaliști și specialiști în comunicare și este privită azi ca un manual – ... Citeşte mai departe »

Al Pacino, despre filmele sale: „Nu regret nimic”

foto Al Pacino spune că nu regretă nici una dintre deciziile sale profesionale, chiar dacă recunoaște că a făcut greșeli în ce privește filmele în care a ales să joace sau felul în care a dat viață personajelor lui. „Nu regret nimic”, a spus Al Pacino într-un interviu pentru ziarul The Independent. „Simt că am făcut ceea ce aș numi ... Citeşte mai departe »

Nuami Dinescu: trei cărți de citit

~ Nuami Dinescu și trei cărți pe care le iubește ~ Mi-a plăcut să citesc de când mă ştiu; în ciuda aparenţelor, am fost mereu un copil timid şi interiorizat (nici acum nu sunt o fereastră larg deschisă, dar am făcut o şcoală de actorie şi mă salvez!), şi cărţile mi-au fost dintru început prieteni buni, care m-au crescut. Cu ... Citeşte mai departe »

La mulți ani, Lawrence Grobel!

Foto: film.dziennik.pl În 2013, cam cu o lună înainte să lansez www.larevista.ro, îl rugam pe domnul Lawrence Grobel să-mi acorde un interviu. Adevărul este nu aveam speranțe prea mari că voi obține un răspuns pozitiv: la urma urmei, de ce ar fi dat Lawrence Grobel – jurnalist și scriitor celebru, prieten cu jumătate dintre starurile de la Hollywood – interviu ... Citeşte mai departe »

Un tango cu Al Pacino

Dacă i-ar trece cuiva prin cap să facă un top al celor mai memorabile secvențe de film cu Al Pacino, cu siguranță că scena tangoului din „Parfum de femeie” ar ocupa unul dintre primele locuri. Momentul nu ar fi fost însă atât de reușit fără prezența actriței Gabriella Anwar, care răspunde cu grație și fragilitate replicilor și pașilor de dans ... Citeşte mai departe »

Ipostază rară: Al Pacino, într-un moment de tandrețe cu iubita sa

Este cunoscut pentru rolurile sale dure, iar în ce privește viața sa privată, Al Pacino a fost întotdeauna extrem de discret. Celebrul „Scarface” a fost rareori surprins în public manifestând gesturi de tandrețe față de o femeie. Excepție a făcut zilele trecute, când a fost fotografiat, pe plajă, în compania iubitei sale, Lucila Sola. Actorul, care a împlinit 73 de ... Citeşte mai departe »

Al Pacino, Francis Ford Coppola și o fotografie cu istorie

Unul dintre actorii cei mai importanți care au apărut vreodată pe marile ecrane și unul dintre cei mai influenți regizori ai timpurilor moderne. O întâlnire care a dat naștere unui film la care cinematografia se va raporta mereu. Al Pacino și Francis Ford Coppola, surprinși în anul 1990, în timp ce lucrau la cea de-a treia parte a legendarului „Nașul”. ... Citeşte mai departe »

„Al Pacino, în dialog cu Lawrence Grobel”. Biografia unui star

„Larry și cu mine ne cunoaștem foarte bine (atât de bine cât poate un om să-l cunoască pe altul). Ne-am iertat unul pe celălalt de multe ori. L-am iertat că a scris cartea asta”, a declarat Al Pacino despre jurnalistul Lawrence Grobel, autorul biografiei sale oficiale. Până la 39 de ani, Al Pacino nu a acordat nici un interviu, deși ... Citeşte mai departe »

Cameleonul: look surprinzător pentru legendarul Al Pacino

Este greu de crezut că bărbatul cu păr lung și șuvițe blonde l-a interpretat, odată, pe „nașul” Michael Corleone. Cu toate astea, Al Pacino demonstrează încă o dată forța cu care se poate transpune într-un personaj, împrumutându-i trăsăturile în detaliu, pentru a-i da viață într-o manieră cât mai veridică. Legendarul actor, în vârstă de 72 de ani, va apărea în ... Citeşte mai departe »

Lawrence Grobel: „The world will always be fascinated with people they can’t reach”

He played chess and had long dinners with Marlon Brando. He spent nine months talking to Barbra Streisand. He watched Meryl Streep putting on her make-up, while the actress was on set, preparing to film. He artfully portrayed celebrities like Angelina Jolie, Nicole Kidman, Anthony Hopkins, Robert de Niro or Jack Nicholson. He wrote Al Pacino’s speech, when the actor ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus