vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Alain Delon

Abonare RSS

Alain Delon vine în România, la TIFF 2017

foto Rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene și unul dintre cei mai iubiți actori ai lumii, legendarul Alain Delon vine pentru prima dată în România, ca invitat special al celei de-a 16-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (2-11 iunie). Figură emblematică a marelui ecran, starul francez a cucerit inimile publicului în epoca de aur a cinematografiei europene, ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Alain Delon și fiul lui, Anthony

foto Actorul Alain Delon, fotografiat aici alături de fiul său, Anthony, în 1965. Anthony s-a născut din mariajul lui Delon cu Nathalie Barthélemy, cu care actorul francez s-a căsătorit în 1964, după patru ani de logodnă cu Romy Schneider. Delon și Barthélemy au divorțat însă în 1969. Anthony Delon are azi 51 de ani și este, la rândul lui, actor. ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: Romy Schneider și Alain Delon

foto Romy Schneider și Alain Delon, fotografiați în 1959, anul în care s-au cunoscut. Acestui moment, surprins la reședința lor din Paris, i-au urmat patru ani petrecuți împreună, perioadă despre care Delon vorbește cu dificultate azi, când Romy nu mai e aici. „Sissi se ține de mine ca lipiciul”, a spus Romy Schneider, spre sfârșitul anilor ’50, despre rolul care ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: Dalida și Alain Delon

foto Dalida și Alain Delon, într-un moment care s-a păstrat intact, peste timp, cu tandrețea lui emoționantă. „Ea venea din Orientul Apropiat, cu un singur bagaj: un titlu de Miss Egipt 1954. (…) Zece ani mai târziu, devenise Dalida, iar eu, Delon”. În anii ’50, când s-au cunoscut, nici Dalida, nici Alain Delon nu erau deci vedetele care au devenit ... Citeşte mai departe »

So French: Patricia Kaas și Alain Delon

Foto: purepeople.com Îi leagă o bună și trainică prietenie, pe lângă faptul că sunt, amândoi, în topul celor mai cunoscute nume franțuzești. Patricia Kaas și Alain Delon, fotografiați alături de actrița Marie Fugain, în 1990. Pentru mai târziu… Citeşte mai departe »

Alain Delon a fost operat de urgență

Actorul Alain Delon a fost spitalizat și operat de urgență, în urma unor dureri de spate cauzate de o problemă neurologică. Starul francez este în continuare internat. Informația a fost publicată de revista ici Paris, iar mai apoi a fost confirmată, pentru Le Parisien, de prietenii actorului, scrie mediafax.ro. Duminică, Alain Delon a telefonat de acasă la cel mai apropiat ... Citeşte mai departe »

Staruri dintotdeauna: Jane Fonda și Alain Delon

Tineri, frumoși, bogați și celebri: așa erau Jane Fonda și Alain Delon, cu patru decenii în urmă, când filmau pentru „Joy House”. Astăzi, sunt întocmai la fel, poate puțin mai frumoși, după ce viața și-a așternut preaplinul pe chipurile lor. În 1964, Jane Fonda și Alain Delon și-au dat replica în filmul „Joy House/ Les Félins”, în regia lui René ... Citeşte mai departe »

Alain Delon: Nu i-am spus niciunei femei „Te iubesc” atât de des

Foto: www.purefans.com Dacă v-ați întrebat vreodată cine este femeia care a auzit cel mai des declarația „te iubesc” rostită de Alain Delon, norocoasa este fiica marelui actor, Anouchka, în vârstă de 22 de ani. Starul francez se află în prezent în turneu, alături de fata sa, cu piesa de teatru „Une journée ordinaire”. Până la 77 de ani, Alain Delon ... Citeşte mai departe »

Alain Delon, la spital pentru probleme cardiace

Alain Delon a fost internat în spital, pentru 48 de ore, din cauza unei aritmii cardiace care l-a supărat în ultimele zile, au anunțat producătorii turneului cu piesa de teatru „Une journée ordinaire”, în care actorul joacă în această perioadă, alături de fiica sa, Anouchka. Starul francez a ajuns la spital marți după-amiază, însă problema sa de sănătate nu va ... Citeşte mai departe »

Alain Delon: „Am fost programat pentru succes, nu pentru fericire”

Alain Delon, cel mai charismatic și popular actor francez, se declară, la 77 de ani, obosit de o celebritate care i-a interzis o existență obișnuită. Și, cu toate că, privit din exterior, pare să fi primit totul de la viață, marele artist spune că nu a avut parte de fericire, căci aceasta nu este compatibilă cu succesul. Legendă vie a ... Citeşte mai departe »