vineri , 30 octombrie 2020

Arhivă etichete: Alec Baldwin

Abonare RSS

Alec Baldwin va lansa o nouă carte autobiografică

Foto: www.msnbc.com Actorul Alec Baldwin se pregătește să lanseze o nouă carte autobiografică, intitulată „Nevertheless” și publicată de editura HarperCollins. Cel care a anunțat vestea este editorul Jonathan Burnham, care a descris cartea drept „amuzantă, pe alocuri combativă, deseori emoționantă”, citează The Guardian. Baldwin face o incursiune în trecut, în copilăria lui, însă își exprimă și părerile pe teme politice sau ... Citeşte mai departe »

Hilaria Baldwin: cele mai inedite poziții de yoga – GALERIE FOTO

Nu ratează nici o ocazie de a practica yoga, indiferent că se află acasă, în natură, la piscină sau chiar pe stradă. Găsește cele mai inedite contexte pentru a se fotografia în câte o poziție admirabilă și îi include deseori în instantaneele ei pe soțul său, actorul Alec Baldwin, pe fiica lor Carmen sau pe cățelușa familiei, Dama. Soția lui ... Citeşte mai departe »

„It’s Complicated”: Meryl Streep și Alec Baldwin, o pereche explozivă

Dacă n-ați mai văzut de mult un film „de duminică”, pozitiv, amuzant și bine jucat, atunci „It’s Complicated” este alegerea potrivită. O comedie romantică savuroasă, realizată cu umor și naturalețe, de o echipă de actori senzaționali. Scenarista şi regizoarea Nancy Meyers (autoarea poveștilor Ce-şi doresc femeile, Ceva, ceva, tot o ieşi și Vacanţa) ne oferă o comedie despre dragoste, divorţ ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus