joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: alergare

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: opt trucuri ca să închei vara în cea mai bună formă

foto Știți că vă povestesc mereu când mai descopăr câte o chestie bună de încercat în viața de zi cu zi, că e vorba de mâncare, antrenamente sportive, produse cosmetice, cărți sau filme. De data asta, am adunat într-o listă câteva obiceiuri care cred că o să vă prindă bine și vouă, pe tot parcursul anului, nu doar vara asta. ... Citeşte mai departe »

Ce dezvăluie despre tine sportul tău preferat

Sport: survivorspayitforward.com Se spune că sportul nu îți modelează caracterul, ci ți-l dezvăluie. Îți place să mergi cu bicicleta? Înseamnă că ești stabil emoțional, dar cam materialist. Dacă preferi să alergi, ești un om extrovertit, iar dacă practici yoga, ești empatic și te interesează foarte puțin să aduni averi. Sunt rezultatele studiului unei echipe de psihologi de la British Heart Foundation, ... Citeşte mai departe »

Haruki Murakami: „Sper să alerg la maratoane până la 85 de ani”

Scriitorul Haruki Murakami, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport – pe lângă cea pentru jazz și pisici – a declarat că speră să poată continua să participe la maratoane până la o vârstă înaintată. Celebrul autor japonez are o experiență de peste trei decenii în domeniu și a scris chiar și o carte despre asta, „Autoportretul scriitorului ca alergător de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus