marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: alergii

Abonare RSS

Teste medicale chiar la tine acasă

Ce face românul când are câte un junghi? Răspuns corect, caută pe net să vadă de ce-l doare, citeşte câteva forumuri de amatori într-ale medicinei, parcurge niscaiva bloguri de crainice TV specialiste în nutriţie şi boli, trage o concluzie fermă, bea un ceai miraculos de spânz (cică-i bun la toate) şi gata. Unde e medicul în toată povestea asta? Păi, ... Citeşte mai departe »

Ce exerciții să faci ca să treci mai ușor peste alergiile de vară

foto Primăvara şi toamna sunt cele mai cunoscute anotimpuri pentru apariţia alergiilor, însă nici vara nu suntem scutiţi de ele, nasul înfundat şi excesul de mucus la nivelul gâtului şi nasului fiind cele mai frecvente simptome. Poluarea, stresul, dar şi dieta deficitară pun presiune asupra sistemului imunitar, nervos şi respirator, care pot uşor ceda pe un fond precar de sănătate, ... Citeşte mai departe »

Pe cine afectează oscilațiile de temperatură și cum le putem combate

Foto: jonmojuddho.org „Una caldă, una rece“ – aceasta pare a fi zicala ce descrie perfect oscilaţiile de temperatură din această perioadă. Astfel de variaţii meteorologice nu cauzează probleme doar în alegerea vestimentaţiei potrivite sau a stării de spirit, ci constituie un adevărat pericol pentru imunitatea organismului, lăsându-şi amprenta asupra sănătăţii generale. Este important să ştim că, de regulă,, un corp sănătos ... Citeşte mai departe »