joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: Alexandra Nechita

Abonare RSS

Alexandra Nechita și Dragoș Mihalcea, despre succes și fericire: „Dacă poţi visa cu ochii deschişi, atunci eşti un artist”

Continuăm seria interviurilor cu personalităţile din campania „Români pentru o lume” cu pictoriţa Alexandra Nechita şi prim balerinul Dragoş Mihalcea. Aflăm, aşadar, că fericirea este cea mai rară dintre emoţii, apogeul carierei noastre este ACUM, iar goana după mai mare, mai mult şi mai bine a dat lumea peste cap. O lecţie de viaţă, în câteva rânduri. Cele de mai ... Citeşte mai departe »

Alexandra Nechita: Acasă vorbim doar româneşte şi practicăm toate tradiţiile ca şi cum am trăi în România

Încă de la vârsta de 12 ani, Alexandra Nechita a expus peste tot în lume, din America până în România, Singapore, Japonia sau Noua Zeelandă, iar picturile sale se găsesc în diferite muzee ale lumii (cum ar fi Colecţia Vaticanului, din Roma, sau The Rock&Roll Hall of Fame, din Cleveland) ori în colecţiile private ale celebrităţilor precum Celine Dion, Woopi ... Citeşte mai departe »

Alexandra Nechita: „Singura modalitate prin care poţi să faci o schimbare şi să ai succes este să nu renunţi niciodată”

Supranumită în copilărie „Micuţa Picasso„ sau „Mozart cu o pensulă de pictat”, autoare a unei cărţi despre arta sa („Mâini şi porumbei”, apărută în 2005) şi a unui monument al Păcii în Singapore, Alexandra Nechita, una dintre vocile campaniei „Români pentru o lume”, îşi foloseşte talentul artistic într-o misiune deosebită, aceea de a schimba lumea. Prin vocea sa, Alexandra Nechita ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus