vineri , 22 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Allan Pease

Abonare RSS

Allan Pease: „Femeile şi bărbaţii sunt egali, dar nu îşi doresc aceleaşi lucruri!”

Allan Pease, renumitul expert în comunicare nonverbală şi unul dintre cei mai populari autori publicaţi de Curtea Veche Publishing, s-a întâlnit cu cititorii şi fanii săi la Cluj-Napoca. Întâlnirea cu Mr. Body Language, aşa cum este supranumit Allan Pease, marchează pentru Curtea Veche 12 ani de când editura publică seria sa de cărţi. În România, cărţile Allan şi Barbara Pease ... Citeşte mai departe »

„Limbajul trupului în dragoste”, o nouă carte din seria Allan și Barbara Pease

Curtea Veche Publishing lansează o nouă carte din seria Allan şi Barbara Pease, Limbajul trupului în dragoste. Cartea continuă dezvoltarea seriei de cărţi semnate de cei doi experţi în comunicarea nonverbală şi este publicată în contextul vizitei în România a celor doi scriitori.   Allan şi Barbara Pease sunt invitaţi, pe 27 martie, la Cluj-Napoca, în cadrul conferinței “How to ... Citeşte mai departe »

„Mr.Body Language” Allan Pease vine la Cluj-Napoca

Pe 27 martie, la Cluj-Napoca, cititorii au ocazia să îl cunoască pe Allan Pease, celebrul scriitor, speaker şi expert în comunicare. Autorul este invitat în cadrul conferinței “How to be a People Magnet” organizate de Transilvania Business Seminars și, cu prilejul evenimentului, Curtea Veche Publishing își va aştepta cititorii la Cluj pentru o sesiune specială de autografe, cu întreaga serie de cărți ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus