vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Amal Alamuddin

Abonare RSS

Aproape vintage: cum arăta George Clooney în 1989

Foto: luxury.millionairematch.com Fotograful Kevin Wilkes a dat publicității o colecție de fotografii vechi cu George Clooney, pe când actorul era încă un necunoscut cu părul ceva mai lung și perciuni. Pozele au fost realizate în 1989, înainte ca starul să dea lovitura cu rolul său din „E.R.”. George Clooney avea 28 de ani când a pozat pentru Kevin Wilkes și ... Citeşte mai departe »

Barbara Walters și ierarhia valorilor sale: Amal Clooney, cea mai fascinantă persoană din lume?!

Foto: express.co.uk Într-o lume în care există oameni de știință care fac descoperiri extraordinare, medici, conservaționști, pompieri, artiști – eroi care, într-un fel sau altul, salvează vieți, Barbara Walters a desemnat-o pe soția lui George Clooney drept cea mai fascinantă persoană de pe planetă în anul 2014. Un gest care spune multe despre societatea în care trăim: în lista sa ... Citeşte mai departe »

George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, Amal Alamuddin

Actorul George Clooney s-a căsătorit cu logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă seara, la Veneția. „George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit sâmbătă, 27 septembrie, într-o ceremonie privată în Veneţia, Italia”, a confirmat agentul de presă al lui Clooney, citat de Vanity Fair. Evenimentul a avut loc la Hotelul Aman, situat în ... Citeşte mai departe »

George Clooney s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin

George Clooney s-a logodit și urmează să se căsătorească cu iubita lui, Amal Alamuddin, o avocată în drepturile omului, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internațională. Cei doi sunt extrem de discreți în ce privește relația lor, însă editorii site-ului E!News scriu că Amal Alamuddin poartă deja pe deget un inel de logodnă primit de la George Clooney. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus