miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: Amy Winehouse

Abonare RSS

Obiecte care i-au aparținut lui Amy Winehouse, expuse la San Francisco

foto O colecție de obiecte care i-au aparținut lui Amy Winehouse, printre care fotografii din adolescența artistei, o chitară, rochiile ei preferate și câteva CD-uri și discuri vinil, a fost vernisată recent la San Francisco, anunță Daily Mail. Expoziția „Amy Winehouse: A Family Portrait” cuprinde și o carte de rețete culinare evreiești, pe care cântăreața a primit-o cadou e ziua ... Citeşte mai departe »

Fotografii nemaivăzute cu Amy Winehouse

 Amy Winehouse, pe scena de la Bush Hall, Londra, în timpul unui concert din 3 decembrie 2003 În decembrie 2003 și ianuarie 2004, fotografa Karen Robinson a imortalizat-o pe Amy Winehouse de trei ori, pentru publicația Observer Music Monthly. Iată câteva dintre cele mai reușite imagini, publicate recent, în premieră, de ziarul The Guardian. Documentarul „Amy”, despre viața și cariera ... Citeşte mai departe »

Un nou trailer al documentarului despre viața lui Amy Winehouse

Foto: biancaalysse.com Un nou trailer al documentarului despre viața artistei Amy Winehouse a fost lansat recent. Luna trecută, un prim trailer oferea o scurtă incursiune în atmosfera filmului, dar noua înregistrare cuprinde fragmente până acum nevăzute desprinse din pelicula ce se va lansa vara asta. Noul trailer arată imagini emoționante cu artista, inclusiv din viața ei privată, în care apare ... Citeşte mai departe »

Film documentar despre Amy Winehouse: „Nu cred deloc că voi fi celebră” – TRAILER

Foto: fanshare.com „Nu cred deloc că voi fi celebră. Nu cred că aş putea să fac faţă celebrităţii. Cel mai probabil aş înnebuni”, declara Amy Winehouse într-o înregistrare video inclusă într-un film documentar realizat recent despre viața și cariera ei. Filmul biografic „AMY” va fi lansat oficial pe 3 iulie și cuprinde o serie de imagini de arhivă și piese ... Citeşte mai departe »

Fotografii speciale cu Amy Winehouse, expuse în premieră la Londra

O serie de fotografii de familie, care o înfățișează pe Amy Winehouse în perioada copilăriei și a adolescenței, vor fi expuse la Muzeul Evreiesc din Londra, pentru a marca ceea ce ar fi trebuit să fie, anul acesta, a 30-a aniversare a cântăreței. Familia lui AmyWinehouse, care a murit la doar 27 de ani, a oferit Muzeului Evreiesc din Londra ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus