sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Ana Ularu

Abonare RSS

„Inferno”, cu Tom Hanks și Ana Ularu, în deschiderea Dracula Film Festival

Filmul laureatului premiului Oscar Ron Howard, „Inferno”, va deschide cea de-a patra ediție a Dracula Film Festival, care va avea loc anul acesta în perioada 12 – 16 octombrie, la Brașov. „Inferno” (SUA, 2016), thrillerul bazat pe romanul cu același nume al lui Dan Brown, îi are ca protagoniști pe Tom Hanks, Felicity Jones, iar într-un rol secundar apare celebra ... Citeşte mai departe »

„The Man Who Was Thursday”, cel mai recent film cu Ana Ularu, la Festivalul Timishort

foto Cea de-a opta ediție a celui mai important festival de scurtmetraje din vestul României va avea loc anul acesta, în perioada 6-9 octombrie, la Cinema Timiș și la Sala 2 a Teatrului Național din Timișoara. În cadrul festivalului, va rula și „The Man Who Was Thursday”, cel mai recent film în care joacă actrița Ana Ularu. Timp de patru ... Citeşte mai departe »

„Serena”: Ana Ularu, alături de Jennifer Lawrence și Bradley Cooper – TRAILER

Ne iertați: nu începem știrea asta nici cu Jennifer Lawrence, nici cu Bradley Cooper, deși sunt amândoi actori extraordinari și celebri și deși sunt cap de afiș în acest film. Noi, în clipa asta, nu avem ochi să vedem și degete să scriem decât despre Ana Ularu, care joacă alături de cei mai în vogă doi actori ai lumii în ... Citeşte mai departe »

Ana Ularu: „Ştiu că sunt specială, iar asta nu e întru totul o calitate”

Ne place pentru că e autentică și profundă, și interesantă, chiar și când o întrebi cum își bea cafeaua. Ne place amprenta ei artistică, într-un film sau pe scena unui teatru, oriunde ar apărea. Pentru că e specială, iar pentru noi, asta e întru totul o calitate. Actrița Ana Ularu, într-un dialog inedit cu LaRevista.ro. Care sunt primele lucruri pe ... Citeşte mai departe »

„În parc”: Ana Ularu și Istvan Teglas joacă la Godot, în regia lu Radu Iacoban

„În parc”-ul lui Radu Iacoban se află o bancă goală. Pe ea vor lua loc pe rând patru cupluri, din patru epoci diferite, în patru scene distincte. Mâine, 15 august, de la 19.30, la Godot Café-Teatru. Ana Ularu / Rodica Lazăr şi Istvan Teglas vor juca, pe rând, rolurile unor cupluri de personaje pe cât de neaşteptate, pe atât de ... Citeşte mai departe »

Scurtmetrajul „L1-L5”, cu Ana Ularu, este nominalizat la Cannes

Cu Ana Ularu în rolul principal, scurtmetrajul „L1-L5”, regizat de Letiţia Roşculeţ şi produs de Cloud9film, este selectat la Cannes, în secţiunea Short Film Corner. Inspirat dintr-o poveste reală, „L1-L5” spune poveste adevărată a regizoarei. Abordat într-un unghi subiectiv, filmul urmăreşte 60 de zile din viaţa unei femei care, după un accident de maşină, învaţă să retrăiască viaţa altfel. „Șaizeci ... Citeşte mai departe »

„O vară foarte instabilă”, cu Ana Ularu, în curând la cinema

Toamna aceasta, in cinematografele din intreaga țară,  va avea loc premiera celui mai recent titlu semnat de Anca Damian, O vară foarte instabilă, în care actrița Ana Ularu deține rolul principal. „Filmul este o introspecție ironică, presărată cu umor negru, despre relatiile moderne, sub influența poveștilelor lui Pirandello – o poveste-în-poveste – unde personajele devin conștiente că se află într-un ... Citeşte mai departe »

„Sunt o babă comunistă”: Luminița Gheorghiu și Marian Râlea, pentru prima dată împreună pe marile ecrane

Două nume consacrate ale scenei romanesti, cu o carieră cinematografică impresionantă, Luminița Gheorghiu și Marian Râlea formează pentru prima dată un cuplu, în ecranizarea românească Sunto babă comunistă, un film care va avea premiera pe marile ecrane vineri, 23 august. „Este teribil de bine când ai lânga tine actori foarte buni. Munca e deja făcută, în mare măsură. Este extraordinar ... Citeşte mai departe »

„Sunt o babă comunistă” se lansează în cinematografe pe 23 august

Reputatul regizor Stere Gulea revine pe marile ecrane, din 23 august, odată cu lansarea în cinematografe a comediei Sunt o babă comunistă, care îi va aduce în rolurile principale pe Luminița Gheorghiu, Marian Râlea și Ana Ularu. La aproape un sfert de secol de la capodopera cinematografică Moromeții, regizorul Stere Gulea reia colaborarea cu directorul de imagine Vivi Dragan Vasile ... Citeşte mai departe »

Din 24 mai, pe HBO: Ana Ularu joacă alături de Jeremy Irons în serialul „Familia Borgia”

HBO va difuza cel de-al treilea sezon al serialului „Familia Borgia”, în care joacă și Ana Ularu, din data 24 mai. Serialul face portretul complex şi lipsit de inhibiţii al uneia dintre cele mai fascinante şi infame dinastii din istorie. Actorul câştigător de Oscar Jeremy Irons revine în rolul său de patriarh neînfrânt, îndrăzneţ şi manipulator al familiei Borgia, partitură ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus