sâmbătă , 5 decembrie 2020

Arhivă etichete: Anastacia

Abonare RSS

Anastacia concertează în România, în luna iunie

Cântăreața pop Anastacia, însoţită de band-ul său, revine în România în luna iunie. Show-ul artistei va avea loc în data de 29 iunie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti, şi face parte din turneul mondial al artistei „Resurrection Tour 2015”. Admiratorii celebrei cântăreţe de la Bucureşti vor lua parte la un concert 100% live, ce va cuprinde  melodiile de succes ... Citeşte mai departe »

Bolnavă de cancer, Anastacia a suferit o dublă mastectomie

Anastacia a suferit o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, a dezvăluit chiar cântăreața, marți. Artista, care și-a anulat un turneu în luna februarie, spune că acum se află „în ultimele stadii de recuperare”. Anastacia declară că se simte „pregătită să înceapă un nou capitol” în viața ei, după ce a fost supusă ... Citeşte mai departe »

Cântăreața Anastacia suferă din nou de cancer

Cântăreața Anastacia traversează o perioadă dificilă, fiind diagnosticată din nou cu cancer mamar. Artista a fost nevoită să-și anuleze turneul european pe care intenționa să-l susțină primăvara aceasta. Pe 6 aprilie, Anastacia urma să cânte la Londra, dar reprezentanții săi au anunțat, pe Facebook, că vedeta nu va mai putea susține nici un angajament în perioada următoare, informează contactmusic.com. „Din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus