sâmbătă , 18 septembrie 2021

Arhivă etichete: Anda Docea

Abonare RSS

Anda Docea: „Aș vrea să pot fi un om mai bun”

foto E unul dintre acei oameni a căror amprentă o recunoști dintr-o mie, înainte să-i vezi numele, fie că e vorba de articolele sau cărțile pe care le semnează sau de răspunsurile pe care le oferă într-un interviu. Scrisul ei e curat, lipsit de zorzoane obositoare, ajustat în linii drepte, precum croiala unei haine care va fi mereu la modă. ... Citeşte mai departe »

Anda Docea: cinci motive pentru care iubesc jurnalismul

Anda Docea se numără printre acei oameni puțini despre care poți spune că sunt, în egală măsură, scriitori și jurnaliști, căci, de regulă, cei care se prezintă a fi una sau alta sunt ori mai mult una, ori mai mult cealaltă, ori nici una, nici alta. Anda a lansat anul trecut prima carte, „Camere de hotel”, și de peste 10 ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune lucruri din 2015

Doar o scurtă trecere în agendă, să nu uit 🙂 Cel mai frumos loc în care am trăit: Bavaria Cel mai neobișnuit oraș pe care l-am vizitat: Wasserburg Cele mai bune filme pe care le-am văzut: „Black Mass”. „Bridge of Spies”. „The Departed” Cea mai bună piesă pe care am descoperit-o: „Let’s Fall in Love” – Art Garfunkel Cele mai ... Citeşte mai departe »

Anda Docea: „Eu cred că sunt dependentă de iluzia că aş fi independentă”

Aștept de cel puțin un an momentul potrivit pentru a o intervieva, iar acum, că prima ei carte „Camere de hotel” s-a lansat, savurez împreună cu voi un dialog pe care-l prețuiesc ca pe puține altele. În același stil curat și luminos în care scrie, ANDA DOCEA vorbește în interviul nostru despre alegeri și turnuri care i-au schimbat viața, despre ... Citeşte mai departe »

Fragmentarium: „Camere de hotel”, de Anda Docea

Foto: hdw.eweb4.com Alăturați-vă Andei Docea, în care mai frumoasă călătorie literară pe care o veți face multă vreme de acum încolo! Ca să vă deschid apetitul pentru evadări necesare, iată câteva fragmente din cartea ei, „Camere de hotel”, recent apărută la editura Herg Benet.  ~ Nu mai ploua. Ba chiar răzbise serios o rază de soare. Era acea atmosferă roz-albastră ... Citeşte mai departe »

Jurnalista Anda Docea își lansează prima carte, „Camere de hotel”

Jurnalista Anda Docea își lansează prima ei carte, intitulată „Camere de hotel”, luni, 11 mai, de la ora 19.00, la Clubul Țăranului Român din Capitală. „Dacă v-aş spune că nu m-am gândit niciodată la ziua asta, aş minţi. Mi-e chiar ruşine să admit că mi-o imaginez des, de mulţi ani. A fost fantezia mea preferată vreme lungă. Cu toţii avem ... Citeşte mai departe »

„De la A la… infinit”: Tania Budi se întoarce la TVR, pentru o emisiune de duminică

Din 28 aprilie, românii sunt invitaţi să-şi petreacă după-amiezile de duminică în faţa micului ecran, pentru două ore de divertisment, în care alfabetul se spune De la A la… infinit. Mai exact, în fiecare duminică, de la ora 16.00, telespectatorii TVR 1 pot urmări o nouă emisiune cu invitaţi din domenii diferite, cu umor şi muzică. Proiectul De la A ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus