duminică , 23 februarie 2020

Arhivă etichete: Andi Vasluianu

Abonare RSS

Dragoș Bucur și Andi Vasluianu joacă împreună în „Hawaii”

Actorii Dragoș Bucur și Andi Vasluianu joacă împreună în filmul „Hawaii”, regizat de Jesús del Cerro. „Hawaii” este o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani, cu ... Citeşte mai departe »

Andi Vasluianu, alături de Iureș și Rebengiuc: „Am avut norocul să-i întâlnesc pe amândoi în acelaşi loc”

Andi Vasluianu joacă alături de Marcel Iureş şi Victor Rebengiuc în filmul „Octav”, oferind publicului, prin intermediul personajelor lor, o şansă în plus de a se identifica cu povestea din spatele filmului şi cu ţesăturile umane care o creează. Andi Vasluianu îl interpretează pe Marcel, fiul lui Spiridon (Victor Rebengiuc), prietenul din copilărie a lui Octav (Marcel Iureş), iar prin ... Citeşte mai departe »

Stere Gulea face „Moromeții 2”. Cine va juca în film, alături de Horațiu Mălăele

Una dintre cele mai iubite și cunoscute ecranizări din istoria cinematografiei românești, „Moromeții”, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea. Personajele lui Marin Preda se întorc pe marele ecran sub regia aceluiași cineast și surprinse de camera directorului de imagine Vivi Drăgan Vasile. Filmările la „Moromeții 2” vor începe ... Citeşte mai departe »

În cinema: ”Far from Here”, cu Maria Dinulescu și Andi Vasluianu

Andi Vasluianu și Maria Dinulescu au rolurile cheie în co-producția româno-americană „Far from Here”/ „Departe de tine”. În pelicula lui James Pillion joacă și Maia Morgenstern. „Este un bărbat workaholic, care are o firmă și face orice ca să îi meargă firma bine. E bizar că, de fiecare dată, bărbații, când e vorba de profesia lor, sunt foarte înțelegători. Când ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu, de vorbă cu actorii Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu, la „Nocturne”

Luni, 9 decembrie, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+    Şerban Pavlu a terminat actoria în 1997, la clasa lui Alexandru Repan, iar Victor Rebengiuc a deschis porţile Teatrului Bulandra pentru el şi alţi câţiva actori valoroşi. Andi Vasluianu a absolvit în 1999, la clasa Sandei Manu, într-o generaţie muncitoare, talentată, cu profesori excepţionali şi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus