sâmbătă , 4 iulie 2020

Arhivă etichete: Angelina Jolie copii

Abonare RSS

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează

foto Cel mai cunoscut și urmărit cuplu de la Hollywood se destramă. Angelina Jolie a intentat divorțul de soțul ei, Brad Pitt, după 12 ani de relație și doi ani de căsnicie. Știrea a fost anunțată de presa internațională, inclusiv de CNN și BBC, care îl citează atât pe avocatul actriței, cât și pe managerul acesteia. Angelina a înaintat actele ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie se simte norocoasă că e încă în viață: „Abia aștept să împlinesc 50 de ani”

foto Dacă majoritatea oamenilor nu-și doresc să îmbătrânească, Angelina Jolie privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. După intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani pentru a preveni îmbolnăvirea de cancer, actrița spune că se simte norocoasă că e încă în viață și că se va bucura când va atinge vârsta de 50 de ani, pentru că va ști că ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit, în Franța

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la castelul lor din Franța, a anunțat reprezentantul celor doi actori. Angelina și Brad s-au logodit în anul 2012, iar de atunci, au declarat în mai multe rânduri că toți cei șase copii ai lor așteaptă cu nerăbdare ziua căsătoriei. Aceasta a avut loc, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus