duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Angelina Jolie

Abonare RSS

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează

foto Cel mai cunoscut și urmărit cuplu de la Hollywood se destramă. Angelina Jolie a intentat divorțul de soțul ei, Brad Pitt, după 12 ani de relație și doi ani de căsnicie. Știrea a fost anunțată de presa internațională, inclusiv de CNN și BBC, care îl citează atât pe avocatul actriței, cât și pe managerul acesteia. Angelina a înaintat actele ... Citeşte mai departe »

By the Sea, cu Brangelina. By the way, cam plictiseală

foto Cred că o să ating un maximum de subiectivitate cu scurta și obraznica mea recenzie, dar nu pot să mă abţin. Spun asta pentru că nu am deloc la inimă cuplul secolului format din cetăţeana Jolie Angelina şi cetăţeanul Pitt Brad. Şi nu, nu mă număr printre cele care l-ar lega de patul lor pe blonziul cu fălci rotunjoare, ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt, în Vanity Fair Italia

Frumoși și faimoși: Angelina Jolie și Brad Pitt. Fotografia a apărut pe coperta ediției de noiembrie 2015 a revistei Vanity Fair Italia și este realizată de cunoscutul artist Peter Lindbergh. Citeşte mai departe »

Angelina Jolie se simte norocoasă că e încă în viață: „Abia aștept să împlinesc 50 de ani”

foto Dacă majoritatea oamenilor nu-și doresc să îmbătrânească, Angelina Jolie privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. După intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani pentru a preveni îmbolnăvirea de cancer, actrița spune că se simte norocoasă că e încă în viață și că se va bucura când va atinge vârsta de 50 de ani, pentru că va ști că ... Citeşte mai departe »

Fotografii vechi, publicate în premieră: Angelina Jolie, Brad Pitt și alte staruri

O serie de fotografii inedite, unele realizate în anii 2000, altele în anii ’80 sau chiar mai devreme, apar în cartea „Holz Hollywood: 30 Years of Portraits” a artistului George Holz, publicată recent de editura Daab. Angelina Jolie, Brad Pitt, Madonna, Jack Nicholson (într-un portret memorabil!) sau Sigourney Weaver sunt personajele principale ale colecției, după ce s-au lăsat pozați cu ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea adopta un copil din Siria

Foto: celebitchy.co Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea adopta încă un copil, de data aceasta din Siria, după mai multe vizite pe care actrița le-a făcut în această țară afectată de război. Un asociat în afaceri al cuplului de la Hollywood a declarat pentru publicația britanică The Express că Angelina și Brad plănuiesc să-și mărească familia cu încă o fetiță. ... Citeşte mai departe »

O nouă operație preventivă: Angelina Jolie și-a extirpat ovarele pentru a evita cancerul

Foto: nypost.com Angelina Jolie a suferit o nouă operație pentru a evita cancerul, după ce medicii au descoperit în organismul ei o serie de markeri biologici care indicau o formă incipientă a acestei maladii. Actrița a suferit o intervenție de extirpare a ovarelor, după ce în urmă cu doi ani, a suportat și o dublă mastectomie, pentru a reduce riscul ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie, fotografiată de Brad Pitt

Foto: apar.tv Brad Pitt s-a transformat în fotograf de dragul soție sale, Angelina Jolie, pe care a invitat-o să-i pozeze pentru un pictorial intim, alb-negru. Cadrele au un farmec unic, prezentând-o pe actriță în diferite ipostaze – sexy, ingenuă sau cea de mamă, alături de copiii săi. Adevărul e că și cel mai nepriceput fotograf ar reuși să surprindă câteva ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și-a pierdut motivația de a juca în filme când mama ei a murit

Foto: starcasm.net Angelina Jolie a declarat că și-a pierdut motivația de a juca în filme odată cu moartea mamei sale, actrița Marcheline Bertrand, în 2007. Soția lui Brad Pitt spune că, atunci când mama ei s-a stins din viață, a decis să-și îndrepte atenția către regia de film și mai puțin către actorie. „Acesta este un subiect foarte personal, dar ... Citeşte mai departe »

Mastectomia și efectul „Angelina”: când este necesară extirparea totală a sânilor

În ultimele luni, s-a înregistrat o creştere a numărului de femei care solicită o operaţie de extirpare a sanului, efect cauzat de mastectomia preventivă efectuată de actriţa Angelina Jolie, la începutul acestui an. Femeile au ajuns să depună eforturi inimaginabile pentru a-şi aduce sânii la forma estetică dorită, punând sănătatea lor pe plan secund. Astăzi, statisticile OMS semnalează că la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus