duminică , 25 august 2019

Arhivă etichete: ani

Abonare RSS

Stela Popescu: „Am 78 de ani, dar mă simt de parcă n-aș fi muncit nici o zi!”

Și-a dedicat scenei peste o jumătate de veac din viață, însă nici astăzi, la 78 de ani, Stela Popescu nu se simte obosită și mărturisește că joacă, în continuare, cu entuziasmul începuturilor. Regina teatrului de revistă românesc găsește bucurie în fiecare zi în care apare în fața publicului, de care nu s-a dezis niciodată. Reciproca este valabilă, Stela fiind una dintre ... Citeşte mai departe »

Liza Minnelli, la cea de-a 67-a aniversare: „Mă simt ca la 12 ani”

Liza Minnelli, care a împlinit 67 de ani în urmă cu două zile, a declarat că de cele mai multe ori, nu își simte vârsta reală, aceasta fiind doar o chestiune de percepție. „Știți, în jumătate din timp mă simt ca la 12 de ani. Iar în rest, mă simt de 80. Așa că bănuiesc că sunt undeva între cele ... Citeşte mai departe »

Blitz: cum arăta Charlize Theron la 18 ani

Astăzi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă și la vârsta majoratului, Charlize Theron ar fi putut concura cu succes la acest statut. O serie de fotografii care o înfățișează pe cunoscuta actriță la vârsta de 18 ani au fost date publicității recent. Charlize, care a debutat în showbiz în adolescență, după ce a câștigat o ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus