miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: animale salbatice

Abonare RSS

Animalele de circ nu sunt în vacanță pe litoral! Cum se poate schimba legislația

Locul animalelor sălbatice nu este la circ, ci în mediul lor natural. Asta vor învăța sute de copii aflați în vacanță pe litoral, unde se întâlnesc zilele acestea cu membrii echipei VIER PFOTEN porniți în campania „STOP IT! Fără sălbatice în circuri”. Voluntarii campaniei vor fi prezenți în stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Saturn și 2 Mai, unde vor împărți broșuri ... Citeşte mai departe »

Vulpea roșie care apare la Yosemite o dată la un secol

O vulpe roșie rară a fost observată recent în Parcul Național Yosemite din California, pentru prima oară în ultimii 100 de ani. Camerele de luat vederi au înregistrat imaginile cu vulpea – unul dintre cele 14 mamifere protejate prin lege în California – pe 13 decembrie 2014, dar și anul acesta, pe 4 ianuarie. Angajații parcului încearcă acum să stabilească ... Citeşte mai departe »

Animale sălbatice în Africa, de David Gulden

O serie de imagini alb-negru impresionante, cu animale sălbatice din Africa, a fost inclusă în cartea „The Centre Cannot Hold” a fotografului David Gulden. Volumul prezintă cadre cu animale precum girafe, crocodili sau rinoceri și atrage atenția și asupra problemei mediului înconjurător și a felului în care este afectat habitatul natural al viețuitoarelor. Fotografiile au fost realizate în Kenya, de-a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus