marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: aniversare

Abonare RSS

La mulți ani, Horațiu Mălăele!

foto Unul dintre cei mai iubiți actori de comedie, Horațiu Mălăele, aniversează astăzi împlinirea vârstei de 65 ani. Își poartă cu pasiune haina de actor, bagheta de regizor și penița de grafician, iar sălile de spectacol arhipline și aplauzele spectatorilor reprezintă pentru el cea mai mare bucurie. Horațiu Mălăele a adunat zeci de roluri importante în piese de teatru și ... Citeşte mai departe »

Teatrul Masca sărbătorește 24 de ani de la înființare

Teatrul Masca va aniversa, în acest weekend, 24 de ani de la înființare și va prezenta publicului spectacole de interior și în amfiteatru, o serie de workshop-uri pe tema statuii vivante, a commediei dell’ arte sau a teatrului gestual, precum și vernisaje de fotografie – Cristinel Dadal și sculptură – „Eu-Masca”- Bianca Mann.  „Bucuria de a trăi prin teatru, alături ... Citeşte mai departe »

La mulți ani, Lawrence Grobel!

Foto: film.dziennik.pl În 2013, cam cu o lună înainte să lansez www.larevista.ro, îl rugam pe domnul Lawrence Grobel să-mi acorde un interviu. Adevărul este nu aveam speranțe prea mari că voi obține un răspuns pozitiv: la urma urmei, de ce ar fi dat Lawrence Grobel – jurnalist și scriitor celebru, prieten cu jumătate dintre starurile de la Hollywood – interviu ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Ţăndărică îşi aniversează, astăzi, ziua de naştere

Legendă a muzicii rock româneşti, fost component al trupelor Roşu şi Negru şi Phoenix, celebrul toboşar  Ovidiu Lipan Ţăndărică împlineşte, astăzi, 61 de ani. Dacă în anii trecuţi, ziua sa de naştere era prilej de mare sărbătoare şi de petrecere alături de prieteni, de fani, de mass-media, anul acesta maestrul îşi doreşte discreţie şi o aniversare tihnită. Deşi sufletul său ... Citeşte mai departe »

Concert aniversar: 60 de ani de la inaugurarea clădirii Operei Naţionale Bucureşti

Joi, 9 ianuarie 2014, Foaierul Galben al Operei Naţionale Bucureşti Lumină şi culoare la ceas aniversar: Opera Naţională Bucureşti sărbătoreşte, pe 9 ianuarie 2014, şaizeci de ani de la inaugurarea actualului sediu al instituţiei. Artiştii-gazdă, alături de invitaţi din ţară şi străinătate vor sărbători, împreună cu publicul, printr-un concert extraordinar, desfăşurat în Foaierul Galben al Operei, şase decenii de când ... Citeşte mai departe »

Michael Schumacher împlinește 45 de ani astăzi

Campionul mondial la Formula 1, Michael Schumacher, care se află în comă indusă după un grav accident de schi, împlineşte astăzi 45 de ani. Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei. Debutul său în Formula 1 a avut loc la vârsta de 22 de ani, în august 1991, în Marele ... Citeşte mai departe »

Dan C.Mihăilescu își serbează ziua de naștere alături de cititori

Joi, 12 decembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu puteti asista la o seară de lecturi surpriză cu Dan C. Mihăilescu. Criticul literar, care împlinește 60 de ani, îşi va petrece o parte a zilei de naştere împreună cu cei care îi împărtăşesc dragostea pentru cărţi. Unul dintre cei mai populari critici şi istorici literari, Dan C. Mihailescu ... Citeşte mai departe »

Domnului Beligan, cu dragoste! Aniversare specială la TVR 2, dedicată marelui maestru

Cunoscutul actor şi regizor Radu Beligan împlineşte în 14 decembrie 95 de ani de viaţă şi 75 de ani de carieră, ocazie cu care postul TVR 2 a pregătit o surpriză telespectatorilor săi. Este vorba de o selecţiune a celor mai interesante secvenţe înregistrate din numeroasele spectacole ale maestrului de-a lungul timpului. Astfel, de luni, 9 decembrie până vineri, 13 ... Citeşte mai departe »

Concert aniversar cu ocazia a 100 de ani de la naşterea lui Constantin Silvestri

Luni, 18 noiembrie 2013, Ambasada României în Confederaţia Elveţiană şi Principatul Lichtenstein, în colaborare cu Academia Sighişoara, inaugurează ciclul de manifestări „Mari Muzicieni Români”, organizând cu acest prilej, un concert aniversar cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la naşterea pianistului, compozitorului şi dirijorului român Constantin Silvestri (1913 – 1969). Alexandru Gavrilovici (vioară), Marie Trottman (harpă) şi Viniciu Moroianu ... Citeşte mai departe »

Morgan Freeman împlinește, astăzi, 76 de ani

Unul dintre cei mai importanți actori ai epocii noastre își serbează, astăzi, ziua de naștere: Morgan Freeman împlinește 76 de ani! Are una dintre cele mai familiare și calde voci, iar numele său așezat pe genericul unui film garantează o experiență ce nu poate fi ușor uitată. Morgan Freeman a fost nominalizat la Oscar de patru ori și a câștigat ... Citeşte mai departe »