joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Annie Leibovitz

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: istoria legendarului Chateau Marmont, cel mai cunoscut hotel din America

De-a lungul anilor, am auzit de nenumărate ori numele acestui hotel-restaurant legendar, considerat azi cel mai cunoscut din America. Istoria lui se leagă de oameni care au rămas repere în cultura pop și pe care i-a găzduit, pentru o noapte sau două, sau pentru perioade lungi. Robert de Niro a trăit doi ani acolo. La fel, pentru o vreme, s-au ... Citeşte mai departe »

Lumină, poveste și o taină: ce înseamnă o fotografie bună

foto: Gregory Colbert Arătați-mi o fotografie bună și m-ați cucerit! Dacă e ceva ce-mi place la nebunie în lumea asta virtuală în care ne învârtim cu toții, e faptul că e atât de vizuală. Pot sta ore întregi pe net uitându-mă la fotografii, iar pe Pinterest am făcut cont revistei, de curând, mai ales ca să am acces la toate ... Citeşte mai departe »

Pirelli e altfel în 2016: Amy Schumer, Serena Williams și Yoko Ono apar în calendar

Calendarul Pirelli își schimbă tradiția în ediția de anul viitor. Cunoscut drept o colecție anuală de fotografii în care modele celebre apar de regulă nud, Pirelli prezintă, în 2016, o suită de fotografii – realizate de Annie Leibovitz – în care apar femei cu realizări semnificative în carierele lor, cum ar fi actrița de comedie Amy Schumer, jucătoarea de tenis ... Citeşte mai departe »

Meryl Streep, fotografiată de Annie Leibovitz

Una dintre cele mai cunoscute fotografii cu Meryl Streep, realizată de Annie Leibovitz. Imaginea a devenit coperta ediției din octombrie 1981 a revistei Rolling Stone. Citeşte mai departe »

„Pilgrimage”, de Annie Leibovitz: top 5 lucruri preferate

Foto: daytondailynews.com Timp de doi ani, Annie Leibovitz s-a plimbat prin America și Europa, fotografiind lucrurile care au emoționat-o cel mai mult. Din top 5 preferințe ale artistei fac parte televizorul lui Elvis din casa lui de la Graceland și un schelet de porumbel studiat de Charles Darwin. Cadrele au fost adunate într-o expoziție și o carte cu titlul „Pilgrimage”. Între ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas, văzut de Annie Leibovitz

El e unul dintre cei mai expresivi actori ai lumii. Ea e în top 10 fotografi talentați și celebri. Întâlnirea lor, văzută printr-o lentilă, e o bucurie pentru ochi și suflet. Michael Douglas, fotografiat de Annie Leibovitz, pentru Vanity Fair, în 2010. Citeşte mai departe »