vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Antena 3

Abonare RSS

Din 8 martie, începe un nou sezon „În premieră cu Carmen Avram”

Foto: Antena 3   Duminică, de la ora 21.00, va începe la Antena 3 un nou sezon al celei mai premiate emisiuni de reportaj din Romania, „În premieră cu Carmen Avram”. „Va fi un sezon cu o mare diversitate. Mai mare decât de obicei, cu teme și personaje din foarte multe domenii. În plus, vom încerca să ținem pasul cu ... Citeşte mai departe »

Adrian Ursu a fost numit director editorial al Intact Media Group

Cu o experienţă de peste 20 de ani în mass-media din România, Adrian Ursu a fost promovat în funcţia de director editorial al Intact Media Group, cea mai importantă platformă multimedia din România cu capital integral autohton. Analist politic şi realizator al unor emisiuni TV de success, Adrian Ursu va coordona politica editorială a instituţiilor media din grupul Intact şi ... Citeşte mai departe »

Carmen Avram: Presa de azi mă întristează tot mai mult, dar jurnalismul rămâne cea mai frumoasă meserie din lume

Gândiți-vă bine: câți jurnaliști autentici mai cunoașteți? Câți dintre ei spun despre meseria lor că este „cea mai frumoasă din lume” și câți sunt cei care n-o trădează nicicând? Cu siguranță, printre cei pe care eu îi număr chiar acum pe degete se numără și Carmen Avram, realizatoarea emisiunii care ne aduce, „În premieră”, cele mai interesante și mai emoționante ... Citeşte mai departe »

Maria Coman: „N-am avut momente dificile în carieră”

Într-un interviu-portret pe care ni l-a acordat recent, Maria Coman, jurnalista pe care o puteți urmări zilnic la Antena 3, răspunde la câteva întrebări inedite, dezvăluind lucruri neștiute despre ea până acum. Primele lucruri pe care le fac dimineaţa sunt: mă spăl, beau cafea, mă îmbrac, scol copil, îmbrac copil, spăl copil, hrănesc copil, plec. Eu sunt pe model turbo, ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin: „La TV, încerc să rămân fidelă ideii că, între alb şi negru, există o infinitate de nuanţe de gri”

Este deja o figură familiară a postului Antena 3, unde ne aduce, în fiecare zi, știri prezentate după vechea și buna școală a jurnalismului de televiziune, cu neutralitatea și calmul care, azi, par să le lipsească altora. Laura Nureldin ne-a acordat un interviu în care vorbește despre pasiunea ei, presa, dar și despre alte lucruri care-i aduc bucurie în viața ... Citeşte mai departe »

Adrian Năstase: „Nu aș fi făcut niciodată o cerere de grațiere către Băsescu”

Adrian Năstase a declarat, în primul său interviu de după eliberarea din penitenciar, că nu ar fi făcut niciodată o cerere de grațiere către președintele Traian Băsescu. Invitat la Antena 3, fostul premier a mai spus că, dacă ar fi în locul lui Victor Ponta, ar coabita cu actualul șef al statului. La emisiunea „Sinteza zilei”, realizatorul TV Mihai Gâdea ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Antena 3, medaliată cu Gold World Medal, la New York

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul „Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Victor Ciutacu, despre plecarea din Intact: Dacă eram atât de important, poate că nu mă pierdeau

La doar o zi după ce și-a anunțat, pe blog, demisia din Intact, Victor Ciutacu ne-a acordat un interviu exclusiv, în care vorbește despre motivele care l-au determinat să lase în urmă cei nouă ani petrecuți în trustul patronat de Dan Voiculescu. Jurnalistul vorbește, cu obișnuita sa franchețe, despre problemele cu care se confruntă instituția media în care a activat ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Martirii închisorilor şi povestea Ursului de Aur câştigat la Berlin

Au fost închişi de comunişti pentru că îl iubeau pe Dumnezeu şi torturaţi ca să uite de el. Printre preoţii şi credincioşii ucişi de comunism se spune că s-ar găsi sfinţi şi că ar exista şi dovezi. Despre canonizarea lor însă nu se vorbeşte deschis. De ce se păstrează tăcerea despre martirii închisorilor, aflaţi „În premieră”, duminică, de la ora ... Citeşte mai departe »

„În Premieră cu Carmen Avram” revine astăzi la Antena 3

Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – În Premieră cu Carmen Avram – revine duminică, 3 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. „Începem sezonul 5 cu două subiecte grele. Primul este o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care se fac cu sănătatea noastră. Romana Puiuleţ a plecat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus