joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: antrenor

Abonare RSS

Cum se menține în formă Britney Spears: antrenamente agresive și cinci mese pe zi

Cunoscută pentru dezechilibrele sale în ce privește aspectul fizic, Britney Spears se menține acum în bună formă prin cinci mese pe zi si sesiuni agresive de exerciții, a dezvăluit antrenorul său personal, Tony Martinez. Britney Spears nu este una dintre vedetele-model când vine vorba despre tonusul corporal, însă recent, artista a luat decizia de a apela la serviciile lui Martinez, ... Citeşte mai departe »

„Mă numesc Octavian Bellu şi sunt un dascăl”. Marele antrenor, invitat la „Profesioniștii”

În săptămâna în care TVR 1, TVR HD şi TVR+ difuzează, în direct de la Moscova, Campionatele  Europene de Gimnastică Artistică, partenerul de dialog al Eugeniei Vodă la Profesioniştii este nimeni altul decât bine-cunoscutul antrenor al echipei naţionale de gimnastică, Octavian Bellu. „Mă numesc Octavian Bellu şi sunt un dascăl”, se prezintă invitatul Eugeniei Vodă, precizând apoi că, pe o ... Citeşte mai departe »

Valentin Bosioc: „Sportul trebuie să fie în primul rând o plăcere, nu o nevoie”

Ce fel de mișcare ar trebui să facem ca să arătăm bine și să ne păstrăm sănătatea și vitalitatea? Ce exerciții ar trebui să practicăm și ce ar trebui să mâncăm ca să nu ne dezvoltăm excesiv musculatura sau, dimpotrivă, ca să creștem masa musculară? Ce alimente nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră zilnică? Sunt doar câteva dintre ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus