luni , 23 noiembrie 2020

Arhivă etichete: aparat dentar

Abonare RSS

Cum am aruncat pe vale eșarfa buclucașă, complexele și dinții strâmbi

Aveam vreo cinci ani când am luat-o pe mama de mână și i-am zis: „Hai cu mine, să arunc eșarfa pe vale! De azi nu mai vreau să sug degetul!”. În fața casei noastre din Vulcan curgea cu putere o apă neagră și urâtă, unde părinții noștri ne spuseseră că trăiește Baba Cloanța, speriați fiind că ne-am putea apropia periculos ... Citeşte mai departe »

Zece semne că un copil are nevoie de aparat dentar

foto Cele mai recente studii arată că mai mult de 50% dintre copii au nevoie de aparat dentar, iar lipsa unui tratament corespunzător duce de cele mai multe ori la afecţiuni stomacale cauzate de o masticaţie defectuoasă, la apariţia cariilor şi la imperfecţiuni ale pronunţiei, dar şi alte probleme de sănătate. Astfel, purtarea unui aparat dentar pentru copii este mai ... Citeşte mai departe »

Dr.Anatolie Chișlari: Tot ce trebuie să știi despre aparatul dentar

Dacă aveți un defect dentar și vă bate gândul să apelați la un tratament ortodontic, veți dori să aflați tot ce se poate cunoaște despre perioada în care veți avea dinții îmbrăcați în sârme de metal. Nu vă speriați, poate sună înfricoșător, dar nu este, deloc! Răbdarea vă va fi răsplătită înzecit, iar dinții voștri vor arăta – știm că ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus