vineri , 29 mai 2020

Arhivă etichete: apus de soare

Abonare RSS

Apus de soare în Costa Rica

Apus de soare pe o plajă din Costa Rica, noiembrie 2017. Fotografie fără filtre sau altfel de editări, realizată de Harry Rona. Citeşte mai departe »

Apus de soare în Transilvania

Câteva fotografii (fără editări) pe care le-am făcut cu mulți ani în urmă, la mine acasă, în Transilvania. Eram la plimbare prin pădure, în satul meu, Vulcan, din județul Brașov, la apus. Cum arată aceste locuri iarna, vedeți aici. Citeşte mai departe »

Apus de soare în Kansas

Apus de soare surprins în august 2016, undeva în Kansas, Statele Unite. Fotografie de Sarah Lee Leslie. Citeşte mai departe »

Avantajele șomerului de cursă lungă

Sunt șomeră – cu o pauză de o lună și jumătate, cât fusei hostesă – din august 2015, când am venit în America. Zic că e o perioadă suficient de lungă cât să-mi permită să mă autointitulez expertă în domeniu. Și, ca toți experții, îmi dau și eu cu părerea și vă spun, în caz că vreți să vă dați ... Citeşte mai departe »

Drum cu flori

Pentru că am văzut că-n România a nins, vă trimit de aici o primăvară adevărată, cum n-am mai avut de mulți ani. Nu sunt în culmea fericirii în perioada asta, îmi lipsesc multe (și-n același timp am tot ce-mi trebuie), îmi fac prea multe griji și mi-e prea frică de tot, dar măcar de vreme nu pot să mă plâng! ... Citeşte mai departe »

Apus de soare în Georgia

Fotografie  surprinsă, de curând, în orașul Bethlehem din Georgia. Nu are nici o îmbunătățire tehnică, natura și un telefon cu o cameră bună au făcut totul. #corinainamerica Citeşte mai departe »

Secvență: Atlanta

Un moment pe care l-am surprins din mersul mașinii: timpul meu favorit, când se îngână ziua cu noaptea. Undeva în Atlanta. *** Urmăriți jurnalul meu american și pe Facebook, sub hashtag-ul #corinainamerica! Citeşte mai departe »

Seara

Nu-i decât o poză făcută în oraș, seara, în drum spre casă, dar atmosfera mi s-a părut demnă de păstrat în sertarul cu momente speciale. Atlanta, la sfârșitul unei zile fierbiniți, când se domolește soarele și pământul nu-ți mai arde tălpile, și tot ce știi e că te simți bine, bine de tot, și-atât. *** Urmăriți jurnalul meu american și ... Citeşte mai departe »

Apus de soare în Bavaria

Dacă ar fi să aleg care e partea mea preferată a zilei, nu mi-ar lua mult timp să mă decid. Oricât mi-ar plăcea diminețile de vară sau liniștea unei după-amieze de primăvară în care redescopăr soarele, momentul meu favorit e cel în care el se desparte de încă o zi și se retrage, pe nesimțite, să lumineze un alt colț de planetă. ... Citeşte mai departe »

Pacea de la apus

Atlanta, Georgia. Așa e aici când ziua se însoțește cu noaptea. Pace. Urmăriți jurnalul meu american și pe Facebook, sub hashtag-ul #corinainamerica!  Citeşte mai departe »

Navighează pana sus