duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: artista

Abonare RSS

Cirque du Soleil: Spectacolele din România se desfășoară conform programului inițial

Reprezentațiile Cirque du Soleil în România nu sunt afectate de întreruperea spectacolului Ka. Ca urmare a tragicului accident de sâmbâtă, când o artistă a Cirque du Soleil a murit în Las Vegas, după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului Ka, reprezentațiile acestui show au fost supendate pe o perioadă nelimitată. Este primul accident fatal ... Citeşte mai departe »

Irina Sârbu: „Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată a fost să-mi văd mereu de treaba mea”

Foto: Cosmin Băraru Este actriță și cântăreață de jazz și alte muzici splendide, cu care a cucerit, deja, un public fidel și numeros. E mereu veselă și plină de viață – sau, cel puțin, nu-și lasă la vedere tristețile – și nu are, încă, aerul superior al vedetelor. Dimpotrivă, Irina Sârbu e un om cald și firesc, gata să-ți cânte ... Citeşte mai departe »

Arta micului-dejun: picturi și povești celebre, recreate din mâncare

O artistă norvegiană își pune în practică talentul și creativitatea folosindu-se de alimente, pentru a-și înveseli micul-dejun. Ida Skivenes, din Oslo, a recreat, exclusiv din mâncare, unul dintre autoportretele Fridei Kahlo și un tablou cu floarea soarelui al lui Van Gogh. Nu s-a oprit aici, ci a continuat cu „Țipătul” lui Munch, „Persistența memoriei”, a lui Salvador Dali sau cu ... Citeşte mai departe »

Poză rară: Nina Simone, în 1964

O fotografie rară cu Nina Simone, surprinsă într-o cameră de motel din Buffalo, New York, în decembrie 1964. Instantaneul a fost realizat de Alfred Wertheimer. Nina Simone, care s-a stins din viață în 2003, rămâne una dintre artistele legendare din sfera jazzului. Solistă vocală, pianistă și compozitoare, artista a lăsat generațiilor care i-au urmat o moștenire prețioasă, din care fac ... Citeşte mai departe »

Un altfel de tribut pentru Laura Stoica

Sâmbătă, 9 martie, se împlinesc șapte ani de când ne-a părăsit Laura Stoica. Cei care prețuiesc memoria artistei și păstrează încă vie în suflete muzica ei organizează, în această zi, un flashmob cu totul special. Inițiatoarea proiectului este dansatoarea Judith State, care lansează invitația la flashmob tuturor celor care au iubit-o pe artistă. „Ce omagiu ar fi mai potrivit pentru ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus